Η πρέσβειρα της Παρί το παραδέχθηκε: «Ο Εμπαπέ στη Ρεάλ; Μου λένε ότι έχει ήδη τελειώσει»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Η πρέσβειρα της Παρί το παραδέχθηκε: «Ο Εμπαπέ στη Ρεάλ; Μου λένε ότι έχει ήδη τελειώσει»

Κώστας Τόπας 14:52 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 06.02.2024

Η Λορ Μπουλό, πρέσβειρα της Παρί Σεν Ζερμέν, αποκάλυψε ότι η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Εμπαπέ είναι τελειωμένη.

Η πιθανή μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να κάνει τον κόσμο να μιλάει. Η Λορ Μπουλό, η πρώην Γαλλίδα αμυντικός και νυν πρέσβειρα των Παριζιάνων, εγγυάται ότι έχει πληροφορίες ότι ο σύλλογος της Ρεάλ θα είναι πράγματι ο επόμενος προορισμός του 25χρονου Γάλλου αστέρα.

«Αυτή η σαπουνόπερα μοιάζει με κάτι που έχουμε ξαναδεί. Τώρα, για πρώτη φορά, από τις συνεκτικές και σοβαρές πηγές που έχω, μου λένε ότι έχει κλείσει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει γίνει. Θα ήμουν ευτυχής αν έφυγε. Καταλαβαίνω τη θέση του να μην πει τίποτα. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του. Έχει ακόμα στόχους να πετύχει. Νομίζω ότι αγαπά το σύλλογό του, έχει σεβασμό. Ας περιμένουμε την απόφασή του σαν ενήλικες», είπε σε δηλώσεις της στο Canal+», σύμφωνα με το «RMC».

Την Παρασκευή (02/10) η «Le Parisien» ανακοίνωσε ότι ο Εμπαπέ επέλεξε να αφήσει την Παρί το καλοκαίρι για λογαριασμό των «μερένχες». Ωστόσο, στη Γαλλία αναφέρουν ότι η γαλλική ομάδα δεν γνωρίζει την απόφαση του 25χρονου επιθετικού της, την οποία θα ανακοινώσει πρώτα στον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας. Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει να κάνει την επιλογή του. Εάν ο Γάλλος αστέρας ανακοινώσει ότι δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του στην Παρί, οι Μαδριλένοι θα επισπεύσουν για να ολοκληρώσουν γρήγορα τον φάκελο και να οριστικοποιήσουν την άφιξη του Εμπαπέ.