«Βόμβα» από την Parisien: Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

«Βόμβα» από την Parisien: Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ!

Sportal newsroom 18:58 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 03.02.2024

Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική Parisien, ο Κιλιάν Εμπαπέ πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η απόφαση έχει παρθεί και είναι οριστική.

Είναι αυτό το τέλος της κλασσικής σαπουνόπερας που κάθε δύο χρόνια (ή και λίγο λιγότερο), πυροδοτεί τον κόσμο του ποδοσφαίρου; Όπως όλα δείχνουν ναι. Και μάλιστα είναι... happy end για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που μετά από μεγάλη προσπάθεια πολλών χρόνων μοιάζει να κατάφερε να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Έτσι αναφέρει η «Parisien», που είναι ένα Μέσο το οποίο έχει μεγάλη πρόσβαση στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν και τα δημοσιεύματα της σχετικά με τη γαλλική ομάδα σπάνια πέφτουν έξω. Σύμφωνα λοιπόν με την έγκυρη γαλλική ιστοσελίδα, ο Γάλλος σούπερ σταρ το καλοκαίρι θα μετακομίσει στη Μαδρίτη. Μπορεί να μην έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά είναι δεδομένο πια.

«Για την Παρί Σεν Ζερμέν και αρκετούς διαφορετικούς σημαντικούς παράγοντες του γαλλικού ποδοσφαίρου δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία. Ο Γάλλος σταρ έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την Ligue 1 στο τέλος της σεζόν και να ενταχθεί στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, η οποία τον περιμένει πάντα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στ εν λόγω ρεπορτάζ.

Απ' ότι φαίνεται η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν κουράστηκε να τάζει τον ουρανό με τ' άστρα στον Εμπαπέ (όπως κάνει κάθε χρόνο) για να μείνει στην ομάδα και ο 25χρονος άσος είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας» και να δοκιμαστεί για πρώτη φορά εκτός Γαλλίας.