Σιμεόνε: «Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, θαυμάζω τον Πέρεθ»

Ντιέγκο Σιμεόνε

i

©PrtScr

Σιμεόνε: «Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, θαυμάζω τον Πέρεθ»

Πάνος Κορομηλάς 10:36 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 03.02.2024

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε «έβγαλε το καπέλο» στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ, εν όψει του ντέρμπι της πόλης (04/02, 22:00) για την 23η αγωνιστική της La Liga.

Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης συγκρούονται στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της La Liga (04/02, 22:00). Μια παραδοσιακή μονομαχία, γεμάτη ένταση, που συχνά χαρίζει συγκινήσεις. 

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα βρει απέναντι του τον Κάρλο Αντσελότι, στοχεύοντας στη δεύτερη διαδοχική επικράτηση, μετά τη νίκη του στη φάση των «16» του Copa del Rey. 

Ο Αργεντινός τεχνικός, μίλησε στο ESPN, πριν το μεγάλο ματς, αποθεώνοντας τη λειτουργία των «μερέγχες» και το αφεντικό της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ. Στάθηκε ιδιαίτερα στην ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε και στη διαρκή εξέλιξή της, παρά τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών τα τελευταία χρόνια.

«Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή που διαχειρίζεται πολύ καλά την ομάδα κι έχουν έναν πολύ ισχυρό πρόεδρο. Ο Φλορεντίνο διοικεί έναν σύλλογο που είναι ο καλύτερος στον κόσμο» δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει: 

«Τον θαυμάζω για το πώς συνεχίζει να απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Ρεάλ το καλύτερο. Ο Ρονάλντο φεύγει, ο Ράμος φεύγει, ο Μπενζεμά φεύγει, ο Κασίγιας φεύγει. Φεύγουν, αλλά ο σύλλογος συνεχίζει γιατί το διαχειρίζονται υποδειγματικά».

Ενρίκε: «Σε 12 μέρες μπορεί να πεθάνουμε όλοι, το Champions League δεν με ενδιαφέρει»
LIGUE 1

10:18 - 03.02.2024

Ενρίκε: «Σε 12 μέρες μπορεί να πεθάνουμε όλοι, το Champions League δεν με ενδιαφέρει»

Ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι αγώνας Κυπέλλου με την Μπρεστ την Τετάρτη (7/2) στη φάση των «16», ενώ τόνισε πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μέλλον.

Υπενθυμίζεται πως στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο της La Liga, η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε επικρατήσει με 3-1 στο Wanda Metropolitano. Μοράτα (2) και Γκριεζμάν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, με τον Κρόος να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της «βασίλισσας»