Το αστρονομικό ποσό που θα κερδίζει η Ρεάλ για τη φανέλα της τη νέα χρονιά

Τζουντ Μπέλιγχαμ

Το αστρονομικό ποσό που θα κερδίζει η Ρεάλ για τη φανέλα της τη νέα χρονιά

Κώστας Τόπας 11:21 - 02.02.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει μια σημαντική αλλαγή στην εντός έδρας φανέλα της επόμενης σεζόν που δεν έχει δει ποτέ σε φανέλα ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ανακοινώσει αυτή την Παρασκευή (02/02) μια νέα συμφωνία χορηγίας με την οποία το λογότυπο της εταιρείας υπολογιστών HP θα εμφανίζεται στο μανίκι της φανέλας των «μερένχες». Σύμφωνα με την εφημερίδα AS, η συμφωνία αυτή θα αποφέρει στους Μαδριλένους, περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Εάν επιβεβαιωθούν αυτά τα στοιχεία, και μόνο λόγω των επωνυμιών χορηγών που εμφανίζονται στη φανέλα τους, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κερδίσει σχεδόν 250 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με την προαναφερθείσα πηγή, η Adidas πληρώνει 117,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, στα οποία πρέπει να προσθέσουμε τα 70 που πληρώνει η «Fly Emirates», ο κύριος χορηγός της φανέλας, και τα άλλα 70 που θα πληρώσει η HP.

Οι «μερένχες» δημοσίευσαν ένα μήνυμα στο Twitter την Πέμπτη (01/02) που πυροδότησε εικασίες για το νόημά του, με πολλούς φίλους της ισπανικής ομάδας να υποθέτουν πως πρόκειται για την μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ. 

Εν τω μεταξύ, η Ρεάλ θα ελπίζει να πάει στην επόμενη σεζόν με περισσότερα τρόπαια. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή δύο βαθμούς μπροστά από την ευχάριστη έκπληξη στη La Liga, Χιρόνα, μετά από 22 αγώνες. Οι Μαδριλένοι παραμένουν επίσης στο Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λειψία σε δύο αγώνες στη φάση των «16».