Ο Χοσέλου οδήγησε τη «Βασίλισσα» στον θρόνο της!
i

Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Ο Χοσέλου οδήγησε τη «Βασίλισσα» στον θρόνο της!

Sportal newsroom 23:53 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 02.02.2024

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χοσέλου, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, η Ρεάλ Μαδρίης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χετάφε (0-2) και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Στον θρόνο της η «Βασίλισσα» με Χοσέλου οδηγό! Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαφώς ανώτερη, πανηγύρισε άνετα τη νίκη επί της Χετάφε με 2-0 στο «Αλφόνσο Πέρεθ», με τον Χοσέλου να πετυχαίνει και τα δύο γκολ και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga, ούσα στο +2 από τη Χιρόνα.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι «μερένχες» είχαν το πάνω χέρι, κυκλοφορώντας την μπάλα και προσπαθώντας να βρουν τρόπο να... ξεκλειδώσουν την άμυνα των γηπεδούχων, που είχαν περιοριστεί στο δικό τους μισό και περίμεναν τη ευκαιρία να χτυπήσουν στην κόντρα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο, στο οποίο πήραν το προβάδισμα. Η πρώτη τους καλή στιγμή ήρθε στο 9', όταν ο Χοσέλου σημάδεψε το δοκάρι, έπειτα από τρία λεπτά «άγγιξαν» το γκολ, με τον Βινίσιους να μη νικά τον Σόρια από θέση τετ α τετ και στο 14' κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Βάθκεθ με μία εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Χοσέλου κι εκείνος με μία κεφαλιά έκανε το 0-1.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού από 'κει και έπειτα ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με αποτέλεσμα να μην προκύψει κάποια αξιοσημείωτη φάση.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς ήταν καλύτερη, με τη Χετάφε να βγαίνει από το... καβούκι της και να έχει κάποιες καλές στιγμές με Γκρίνγουντ (52', 79') και Μαγιοράλ (73') και τη Ρεάλ να εκμεταλλεύεται το γεγονός πως υπήρχαν περισσότεροι χώροι.

Έτσι, οι Μαδριλένοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 56ο λεπτό, όταν ο Βινίσιους «σέρβιρε» στον Χοσέλου και εκείνος πλάσαρε εξαιρετικά για το 0-2. Ο Ισπανός επιθετικός είχε τεράστια ευκαιρία να πετύχει και χατ-τρικ στο 63', αλλά προτίμησε να πασάρει στον Βινίσιους αντί να σουτάρει από θέση τετ α τετ, σε μία φάση που ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σόρια, παρότι τον είχε ντριμπλάρει!

Όπως και να 'χει, η Ρεάλ Μαδρίτης διαχειρίστηκε το προβάδισμα της, με το 2-0 να παραμένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Η 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA 

Η 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA