Ενρίκε: «Σε 12 μέρες μπορεί να πεθάνουμε όλοι, το Champions League δεν με ενδιαφέρει»

Λουίς Ενρίκε

i

© PrtScr

Ενρίκε: «Σε 12 μέρες μπορεί να πεθάνουμε όλοι, το Champions League δεν με ενδιαφέρει»

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:18 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 03.02.2024

Ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι αγώνας Κυπέλλου με την Μπρεστ την Τετάρτη (7/2) στη φάση των «16», ενώ τόνισε πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μέλλον.

Ένα ακόμη βήμα προς το back to back στην Ligue 1 έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής οι «πρωτευουσιάνοι» πέρασαν από την έδρα του Στρασβούργου με 2-1 και ξέφυγαν (με ματς περισσότερο) 9 βαθμούς από τη δεύτερη Νις, που την Κυριακή (4/02) δοκιμάζεται στη Μπρεστ

Ο Κιλιάν Μπαπέ μπορεί να νικήθηκε στο 6΄ από τον Μπελαρού στο πέναλτι που εκτέλεσε, ωστόσο, στο 31΄ από πάσα του Ασένσιο πλάσαρε ιδανικά κι έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Λουίς Ενρίκε

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι ρόλοι άλλαξαν, με τον Γάλλο διεθνή σταρ να τροφοδοτεί τον Ισπανό επιθετικό κι ο τελευταίος να «γράφει» το 2-0 και ουσιαστικά να βάζει τις βάσεις για το «τρίποντο» των φιλοξενούμενων.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι αγώνας Κυπέλλου με την Μπρεστ την Τετάρτη (7/2) στη φάση των «16», ενώ τόνισε πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μέλλον. 

«Σε 12 μέρες, μπορεί να πεθάνουμε όλοι. Λοιπόν, ελπίζω όχι. Αλλά το Champions League δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η Μπρεστ, είναι ο αγώνας του Κυπέλλου. Το μέλλον δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο, ακόμη περισσότερο στο υψηλό επίπεδο. Ο αγώνας του Κυπέλλου είναι ένας τελικός για εμάς», είπε ο Ισπανός τεχνικός.