Εμπαπέ και Ασένσιο έσωσαν την Παρί Σεν Ζερμέν από την αντίσταση του Στρασβούργου

Ο Ασένσιο και ο Εμπαπέ

i

Photo by Xavier Laine/Getty Images

Εμπαπέ και Ασένσιο έσωσαν την Παρί Σεν Ζερμέν από την αντίσταση του Στρασβούργου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:44 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 03.02.2024

Σε ένα ζόρικο βράδυ για την Παρί Σεν Ζερμέν, οι Μάρκο Ασένσιο και Κιλιάν Εμπαπέ την... ξελάσπωσαν κόντρα στο Στρασβούργο, του οποίου και επικράτησαν με 2-1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο στη συλλογή της, αφού το βράδυ της Παρασκευής επικράτησε του Στρασβούργου, με σκορ 2-1. Οι πρωτευουσιάνοι είχαν σε εξαιρετική φόρμα τους Μάρκο Ασένσιο και  Κιλιάν Εμπαπέ, οι οποίοι... ξελάσπωσαν την ομάδα του στο ματς της 20ης αγωνιστικής της Ligue 1

O Γάλλος θα μπορούσε να ήταν μοιραίος στο παιχνίδι, βέβαια, αφού μόλις στο 6ο λεπτό έχασε πέναλτι, το οποίο έστειλε στο δεξί δοκάρι. Είχε προηγηθεί το μαρκάρισμα του Περίν σε αντίπαλο, το οποίο άμεσα ο ρέφερι καταλόγισε ως παράβαση. Νωρίτερα, ο Ντιόν θα μπορούσε να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους, εντούτοις, στο 2ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία. 

Ο τελευταίος είχε και δοκάρι, το οποίο θα έφερνε το προβάδισμα για την ομάδα του. Αυτό τελικά ήρθε για τη φιλοξενούμενη, με τον Μάρκο Ασένσιο στο 31ο λεπτό να αφήνει την μπάλα στον Εμπαπέ και εκείνον να τη στέλνει στα δίχτυα, για το 0-1. Ακολούθησε στο 39' η καλή στιγμή του Κόλο Μουανί, με το σκορ τελικά να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα. 

Επιβεβαιώνουν την «ψυχιατρική διαταραχή» από την οποία πάσχει ο Λαβέτσι: «Μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του»
REST OF THE WORLD

08:32 - 01.02.2024

Επιβεβαιώνουν την «ψυχιατρική διαταραχή» από την οποία πάσχει ο Λαβέτσι: «Μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του»

Ο δικηγόρος του Εζεκιέλ Λαβέτσι, επιβεβαίωσε ότι ο άλλοτε φορ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Νάπολι πάσχει από «υπομανία» και αποκλείει ότι ο Αργεντινός νοσηλεύεται για εθισμό στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ.

Το 0-2 ήρθε στην πρώτη μεγάλη στιγμή του δευτέρου μέρους, όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ τροφοδότησε τον Ασένσιο, ο οποίος μέσα από την περιοχή δεν αστόχησε στο 49ο λεπτό. Ακολούθησε η μείωση του Μπακουά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μία εξαιρετική σέντρα στο 68ο λεπτό. Λίγο αργότερα ήρθε ένα ακόμα δοκάρι για τους γηπεδούχους, που έφτασαν κοντά στην ισοφάριση (69') με τον Εμενγκά. Στο 79' το 2-2 ήταν ξανά κοντά, όμως ο Σεναγιά δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: