Η εκπληκτική Μπρεστ «σόκαρε» την Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί - Μπρεστ

i

© PrtScr

Η εκπληκτική Μπρεστ «σόκαρε» την Παρί Σεν Ζερμέν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:46 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 29.01.2024

Η Μπρεστ έκανε το θαύμα της στο Παρίσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν κι έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό αήττητο σερί της.

Τι ματσάρα είδαμε! 

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχτηκε την Μπρεστ κι ενώ είχε «αγκαλιάσει» τη νίκη (2-0), κατάφερε να μην πανηγυρίσει το τρίποντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι, έφεραν το ματς στα ίσα (2-2) κι έδωσαν συνέχεια στο εντυπωσιακό αήττητο σερί που έχουν χτίσει.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πρωταθλητές ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και πήραν ισχυρό προβάδισμα νίκης, χάρη στα γκολ των Ασένσιο (38΄) και Κόλο Μουανί (45΄).

Όλα έδειχναν πως η Παρί θα φτάσει σε ακόμη μία νίκη, ωστόσο η εντυπωσιακή Μπρεστ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και στην επανάληψη έφερε τα πάνω-κάτω.

Στο 55ο λεπτό ο Καμαρά μείωσε σε 2-1 κι έδωσε νέα πνοή στον αγώνα, ενώ στο 80΄ ο Λάγκε με ένα τακουνάκι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (2-2).

Στα εναπομείναντα λεπτά μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά και σε τρίτο γκολ, ωστόσο δεν έκαναν την ολική ανατροπή. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Παρί Σεν Ζερμέν παρέμεινε στην κορυφή με 44 πόντους, ενώ η Μπρεστ ανέβηκε στην τρίτη θέση έχοντας 35 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία ήττα για την ομάδα του Ρόι, ήταν αυτή στις 5 Νοεμβρίου απέναντι στη Μονακό (2-0).