Όρθια με εννέα παίκτες η Μονακό κόντρα στη Μαρσέιγ!

Όρθια με εννέα παίκτες η Μονακό κόντρα στη Μαρσέιγ!

Sportal newsroom 00:08 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:27 - 28.01.2024

Η Μονακό παρότι είχε μείνει με εννέα παίκτες κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την έδρα της Μαρσέιγ.

Ματσάρα στο «Βελοντρόμ», με τη Μονακό να... αντέχει! Ο Μονεγάσκοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 11ο λεπτό μετά την αποβολή του Μαριπάν, αλλά και με εννέα από το 87' μετά την αποβολή και του Ζακάρια, αλλά δεν «λύγισαν», μένοντας στο 2-2 με τη Μαρσέιγ, η οποία έδωσε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα νωρίς νωρίς, με τον Μπεν Γιέντερ να βρίσκει δίχτυα στο 7ο λεπτό. Στο 38' ήρθε η ισοφάριση με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ακλιουίσε έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Μονακό. Οι γηπεδούχοι έφεραν ξανά το ματς στα ίσια στο 50', με τον Μπαλέρντι να γράφει το τελικό 2-2.

Από 'κει και έπειτα η ομάδα του Τζενάρο Γκατούσο ήταν σαφώς ανώτερη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες όμως τις σπατάλησε όλες με μεγαλύτερη αυτή του Βιτίνια στο 90+4', που δεν κατάφερε να πλασάρει σε κενή εστία.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Νις με το πέναλτι του Γκεσάν στο 77ο λεπτό νίκησε τη μαζική άμυνα της Μετζ και πήρε την πολύτιμη νίκη με 1-0, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στο γαλλικό πρωτάθλημα, μειώνοντας έτσι στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας και την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Η 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LIGUE 1

Η 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LIGUE 1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1