Η Ρεάλ «βγάζει στο σφυρί» τον Βινίσιους για να κάνει δικό της τον Εμπαπέ
i

© PrtScr

Η Ρεάλ «βγάζει στο σφυρί» τον Βινίσιους για να κάνει δικό της τον Εμπαπέ

Γιάννης Λιβανός • 14:07 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 24.01.2024

Το πήραν απόφαση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτοιμοι να «βάλουν» πωλητήριο στον Βινίσιους παρουσιάζονται οι Μαδριλένοι προκειμένου να ντύσουν στα λευκά τον Εμπαπέ.

Το σίριαλ Εμπαπέ καλά κρατεί! Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο τη νέα χρονιά, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις γύρω από το πρόσωπο του να παραμένουν αμείωτες. 

Στη γωνία για τον Γάλλο καραδοκεί η Ρεάλ Μαδρίτης, που φυσικά παρακολουθεί εναγωνίως τις όποιες εξελίξεις γύρω από τον Εμπαπέ. Ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» δείχνει διατεθειμένος να «θυσιάσει» τον Βινίσιους με απώτερο σκοπό να φέρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα η «Diario Sport» αναφέρει πως η Ρεάλ πρόκειται να «βγάλει στο σφυρί» τον Βινίσιους για να κάνει δικό της τον Γάλλο αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η διαφαινόμενη κίνηση αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης να πουλήσει τον Βινίσιους έχει φυσικά υπόβαθρο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δείχνει να μην πιστεύει πως ο Βινίσιους θα γίνει το νέο αστέρι της «βασίλισσας» που θα την πάρει από το χέρι και θα την οδηγήσει σε επιτυχίες, όπως είχε κάνει για παράδειγμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Κάπως έτσι ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων θέλει διακαώς τον Εμπαπέ στη Ρεάλ, με σκοπό να γίνει αυτός ο νέος της ηγέτης, ενώ φυσικά με μια τέτοια μεταγραφή ο ισπανικός σύλλογος θα «ταρακουνούσε» το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

«Βόμβες» από Λαπόρτα: «Η Ρεάλ ευνοείται από τη διαιτησία, ο ανταγωνισμός είναι νοθευμένος»
LA LIGA

22:33 - 23.01.2024

«Βόμβες» από Λαπόρτα: «Η Ρεάλ ευνοείται από τη διαιτησία, ο ανταγωνισμός είναι νοθευμένος»

Ο διοικητικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα... άστραψε και βρόντηξε σχετικά με τη διαιτησία, τονίζοντας ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εύνοια, ενώ αποκάλυψε πως έχει προχωρήσει σε καταγγελίες...

Ο Πέρεθ παρουσιάζεται κάπως απογοητευμένος από την εξέλιξη του Βινίσιους, αφού στο πρόσωπο του ο διοικητικός ηγέτης «των μερένχες» φέρεται να είχε δει τον νέο Νειμάρ, επί του πρακτέου όμως ο Βραζιλιάνος δεν αποδείχθηκε τέτοιος.