Η Ligue 1 απάντησε στον Ρονάλντο με... Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Η Ligue 1 απάντησε στον Ρονάλντο με... Εμπαπέ

Δημήτρης Χούπης 20:27 - 19.01.2024

Η δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το γαλλικό έφερε την απάντηση της Ligue 1 μέσω... του Εμπαπέ.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας σήκωσαν για ακόμα μια φορά αντιδράσεις. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σταρ της Αλ Νασρ μίλησε στο Dubai Globe Soccer Awards και υποστήριξε ότι η Saudi League είναι καλύτερο πρωτάθλημα από το γαλλικό, ενώ λίγο αργότερα σχολίασε ότι μπορεί στο μέλλον να γίνει ένα από τα τρία καλύτερα στον κόσμο. 

«Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη, θα πάρει αρκετά..., αλλά βήμα βήμα θα φτάσουν σε κορυφαίο επίπεδο. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία θα βρίσκεται μέσα στα τρία κορυφαία στον κόσμο. Οι άνθρωποι στη χώρα θα είναι περήφανοι.

Το πρωτάθλημα εδώ δεν είναι χειρότερο από τη Ligue 1. Είναι πιο ανταγωνιστικό από το γαλλικό, μπορώ να πω μετά από έναν χρόνο που έχω περάσει εδώ. Είμαστε καλύτεροι από το γαλλικό πρωτάθλημα ήδη», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Αυτή η σύγκριση όμως φαίνεται ότι δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της Ligue 1, οι οποίοι θέλησαν να απαντήσουν στον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αφού ανέβασαν μια φωτογραφία του κατά 13 χρόνια μικρότερό του και έναν εκ των κορυφαίων παικτών αυτή τη στιγμή, Κιλιάν Εμπαπέ, να του χαϊδεύει το μάγουλο.