Γιατί ο Κριστιάνο φοράει μαύρο δαχτυλίδι στο δάχτυλό του παρόλο που δεν είναι παντρεμένος με την Χεορχίνα

Κριστιάνο Ρονάλντο

Γιατί ο Κριστιάνο φοράει μαύρο δαχτυλίδι στο δάχτυλό του παρόλο που δεν είναι παντρεμένος με την Χεορχίνα

Κώστας Τόπας 08:52 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 17.01.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν παρών στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ την περασμένη Κυριακή (14/01) και οι θαυμαστές παρατήρησαν κάτι ιδιαίτερο πάνω στον Πορτογάλο αστέρα.

Ο Κριστιάνο ήταν παρών στο στάδιο Al Awwal, όπου παίζει τους εντός έδρας αγώνες του με την Αλ Νασρ, για να παρακολουθήσει την πρώην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης να κατατροπώνει την Μπαρτσελόνα στο τελευταίο «Clasico» με 4-1.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας εθεάθη στις εξέδρες του γηπέδου, όπου χαιρετούσε τους θαυμαστές του, οι οποίο δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν ότι ο 39χρονος φορούσε ένα μαύρο δαχτυλίδι στο δάχτυλό του. Αν και έχει μακροχρόνια σχέση με την Χεορχίνα Ροντρίγκες, με την οποία έχει δύο παιδιά, ο Πορτογάλος αστέρας δεν είναι παντρεμένος.

Αλλά η AS αποκάλυψε ακριβώς γιατί ο Κριστιάνο φορούσε το δαχτυλίδι. Στην πραγματικότητα είναι ένα έξυπνο δαχτυλίδι γυμναστικής, που δημιουργήθηκε από μια φινλανδική εταιρεία που ονομάζεται «Oura Health». Ο μεσοεπιθετικός της Αλ Νασρ είναι γνωστός για τη μεγάλη φροντίδα του σώματός του, επομένως εξακολουθεί να μπορεί να αποδίδει σε τόσο υψηλό επίπεδο καθώς πλησιάζει τα 39α γενέθλιά του.

Ο Κριστιάνο ακολουθεί μια αυστηρή ρουτίνα διατροφής και φυσικής κατάστασης και έχει επίσης ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο ύπνου που βοηθά στην ανάρρωσή του. Το δαχτυλίδι είναι τέλειο για έναν τύπο που αγαπάει το γυμναστήριο όπως ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ, καθώς παρακολουθεί πόσο κοιμάται, τον καρδιακό ρυθμό και τη θερμοκρασία του σώματός του και την κίνηση μεταξύ άλλων.

Τα ρολόγια όμως δεν βγαίνουν φτηνά. Υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα, με τη φθηνότερη επιλογή σε μαύρο χρώμα να κοστίζει 273 ευρώ και την πιο ακριβή 320 ευρώ. Πάντως, ο Κριστιάνο έχει πει ότι θέλει να παντρευτεί την Χεορχίνα στο μέλλον, λέγοντας στον Πιρς Μόργκαν ότι και οι δύο το «αξίζουν» κατά τη διάρκεια μιας περιβόητης συνέντευξης στο TalkTV.

Στο μεταξύ, το μοντέλο Χεορχίνα έχει πει ότι το ζευγάρι είναι «παντρεμένο στα μάτια του Θεού».