Η αδιανόητη και πανάκριβη Ferrari του Κριστιάνο - Ίλιγγος με τα χρήματα που κοστίζει

Κριστιάνο Ρονάλντο

Η αδιανόητη και πανάκριβη Ferrari του Κριστιάνο - Ίλιγγος με τα χρήματα που κοστίζει

Κώστας Τόπας 10:03 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 20.01.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγόρασε μια Purosangue, μια Ferrari 725 HP που ξεχωρίζει ως το πρώτο SUV και το πρώτο μοντέλο της μάρκας με πίσω πόρτες.

Υποθέτουμε ότι η αγορά των καλύτερων αυτοκινήτων στον κόσμο είναι κάτι που δεν «πυροδοτεί ταχυκαρδία» στο στήθος του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού μπορεί να το κάνει όσες φορές θέλει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματά να είναι χαρούμενος και περήφανος κάθε φορά που ένα νέο μοντέλο μπαίνει στο γκαράζ του.

Αυτή τη φορά η νέα Ferrari Purosangue, το πρώτο SUV της ιταλικής μάρκας, το οποίο είναι και το πρώτο μοντέλο Ferrari με πίσω πόρτες έφτασε στα χέρια του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μπορεί να το επιδείξει αυτή τη στιγμή, είτε επειδή ήταν ένα από τους πρώτους που το έκανε κράτηση είτε επειδή το αγόρασε ολοκαίνουργιο από έναν αγοραστή, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση θα είχε ζητήσει πολύ περισσότερα από 440.000 ευρώ που είναι η βασική τιμή του. 

Όσο για το όχημα του ποδοσφαιριστή, είναι σκούρο μπλε, χρώμα που φοράει και ο Κριστιάνο στο ντύσιμό του που επέλεξε να ποζάρει με το αυτοκίνητο. Ένα ολοκληρωμένο ρούχο από την πολυτελή μάρκα Gucci, που αποτελείται από σακάκι και παντελόνι με τιμή 2.750 ευρώ προσθέτοντας και τα δύο είδη.

Το νέο και άγριο SUV του Πορτογάλου σταρ κρύβει κάτω από το μακρύ του καπό έναν ατμοσφαιρικό V12 χωρίς κανένα είδος υβριδισμού που αποδίδει 725 ίππους και 716 Nm ροπής, επιτρέποντάς του να φτάσει από τα 0 στα 100 σε 3,3 δευτερόλεπτα και να φτάσει τα 310 χλμ./ώρα

Ενεργή ανάρτηση, τιμόνι πίσω άξονα, τετρακίνηση, σύστημα torque vectoring. Όλα είναι υπέροχα σε αυτό το σπορ αυτοκίνητο που δεν θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε ολόκληρη την οικογένειά σας επειδή έχει μόνο τέσσερις θέσεις, συνοδευόμενες, φυσικά, από 473 λίτρα των αποσκευών. Μια εντυπωσιακή φιγούρα για μια Ferrari.

Γιατί ο Κριστιάνο φοράει μαύρο δαχτυλίδι στο δάχτυλό του παρόλο που δεν είναι παντρεμένος με την Χεορχίνα
REST OF THE WORLD

08:52 - 17.01.2024

Γιατί ο Κριστιάνο φοράει μαύρο δαχτυλίδι στο δάχτυλό του παρόλο που δεν είναι παντρεμένος με την Χεορχίνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν παρών στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ την περασμένη Κυριακή (14/01) και οι θαυμαστές παρατήρησαν κάτι ιδιαίτερο πάνω στον Πορτογάλο αστέρα.

Ακόμα κι έτσι, αμφιβάλλουμε ότι οποιοδήποτε μοντέλο θα μπορέσει να «επισκιάσει» την Bugatti Centodieci του στο γκαράζ του Πορτογάλου αστέρα, από τα οποία έχουν κατασκευαστεί μόνο 10 και για την οποία ο Πορτογάλος πλήρωσε το αστρονομικό ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ.