Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ίσως αποσυρθώ σε δέκα χρόνια, το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πιο ανταγωνιστικό από το γαλλικό»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ίσως αποσυρθώ σε δέκα χρόνια, το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πιο ανταγωνιστικό από το γαλλικό»

Δημήτρης Χούπης 18:46 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 19.01.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πιο ανταγωνιστικό από το γαλλικό, ενώ μεταξύ σοβαρούς κι αστείου σχολίασε ότι μπορεί να αποσυρθεί σε δέκα χρόνια.

Για ακόμα μια φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπερασπίστηκε το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Σε συνέντευξη που έδωσε ο Πορτογάλος σταρ της Αλ Νασρ στο Dubai Globe Soccer Awards, αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, όπως για την περσινή χρονιά της Μάντσεστερ Σίτι, το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, τη μέχρι στιγμής θητεία του στην αραβική ομάδα αλλά και το πότε... θα αποσυρθεί. 

«Είμαι τόσο χαρούμενος στην Αλ Νασρ, είναι μια ωραία μεταγραφή. Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη, θα πάρει αρκετά..., αλλά βήμα βήμα θα φτάσουν σε κορυφαίο επίπεδο. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία θα βρίσκεται μέσα στα τρία κορυφαία στον κόσμο. Οι άνθρωποι στη χώρα θα είναι περήφανοι», ανέφερε στην αρχή. 

«Το πρωτάθλημα εδώ δεν είναι χειρότερο από τη Ligue 1. Είναι πιο ανταγωνιστικό από το γαλλικό, μπορώ να πω μετά από έναν χρόνο που έχω περάσει εδώ. Είμαστε καλύτεροι από το γαλλικό πρωτάθλημα ήδη», είπε στη συνέχεια. 

Όσον αφορά την περσινή χρονιά της Μάντσεστερ Σίτι, που κατέκτησε το τρεμπλ είπε: «Η Μάντσεστερ Σίτι τα πήγε θαυμάσια. Συγχαρητήρια για τη χρονιά τους. Παίκτες και προπονητής ήταν τρομεροί. Τελικά κατέκτησαν το Champions League, πιθανώς το άξιζαν και πριν από δύο χρόνια. Μου αρέσει να τους βλέπω να παίζουν», σχολίασε και στη συνέχεια μιλώντας για το φαβορί ενόψει της φετινής σεζόν ανέφερε: 

«Η Μάντσεστερ Σίτι έχει καλή ευκαιρία να το πάριε ξανά. Φαβορί; Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπάγερν...».

Τέλος όσον αφορά το πότε θα αποσυρθεί είπε: «Τη στιγμή που θα νιώσω ότι έχω τελειώσει, θα αποσυρθώ... ίσως σε δέκα χρόνια».