Δύσκολη ζωή στη Λυών: Σκηνές έντασης μεταξύ παικτών και οπαδών μετά από άλλη μια ήττα (vids)

Λυών

i

PrtScr

Δύσκολη ζωή στη Λυών: Σκηνές έντασης μεταξύ παικτών και οπαδών μετά από άλλη μια ήττα (vids)

Κώστας Τόπας 09:16 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 27.01.2024

Μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, οι οπαδοί της Λυών τα έβαλαν με τους παίκτες, ζητώντας εξηγήσεις για την άσχημη πορεία της ομάδας τους στη Ligue 1.

Δύσκολες μέρες περνά η Λυών και οι φίλαθλοι δεν συγχώρεσαν άλλο ένα κακό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά κόντρα στη Ρεν (2-3), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οι οπαδοί των Λιονέ, φώναζαν ακόμη και «όλε», όταν οι παίκτες της Ρεν άλλαζαν μεταξύ τους πάσες στον αγωνιστικό χώρο. Αργότερα, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του ημιχρόνου, ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες. Να σημειωθεί ότι η Λυών πήγε στα αποδυτήρια χάνοντας με 0-3.

Στο δεύτερο 45λεπτο, παρά τις προσπάθειες για ανατροπή, η Λυών πέτυχε δύο γκολ, όμως αυτά δεν ήταν αρκετά για να αποτρέψουν μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα. Ήδη απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, οι παίκτες κατευθύνθηκαν στις εξέδρες, με το τέλος της αναμέτρησης και οι δύο πλευρές τα είπαν σε έντονο ύφος.

«Δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι, πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Στην έδρα μας, στο ημίχρονο, δεν μπορούμε να χάσουμε 3-0. Πρέπει να αντιδράσουμε. Οι οπαδοί είπαν ότι δεν μας εγκαταλείπουν. Ξέρουμε ότι είναι εκεί, αλλά πρέπει να βγούμε από αυτή την κατάσταση μαζί. Το σκοράρισμα εδώ είναι υπέροχο, αλλά δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Προτιμώ να μην σκοράρω και να κερδίζει η ομάδα μου», τόνισε ο πρώτος σκόρερ της Λυών, Ενρίκε.

Η Λυών παραμένει κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας (16η, 16β.) υπό την απειλή της Κλερμόν (17η, 14β.) που υποδέχεται την Κυριακή το Στρασβούργο.  Αν και εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στο Κύπελλο Γαλλίας, η Λυών ξεκίνησε άσχημα τη χρονιά στο πρωτάθλημα με δύο ήττες τις πρώτες δύο αγωνιστικές.