Χαμός με Αντσελότι - Τσάβι: «Δεν πέφτω στο επίπεδό του»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Χαμός με Αντσελότι - Τσάβι: «Δεν πέφτω στο επίπεδό του»

Πάνος Κορομηλάς 14:07 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 03.02.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τον Τσάβι μετά τα σχόλια του περί νοθευμένου πρωταθλήματος, τονίζοντας πως δε θα πέσει στο επίπεδό του.

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν έντονα παράπονα για την αντιμετώπιση της «βασίλισσας» από τη διαιτησία, με τον Τσάβι να «βάζει φωτιά», κάνοντας λόγο για νοθευμένο πρωτάθλημα. 

«Αν μιλήσω ανοιχτά, θα τιμωρηθώ, αλλά όλοι είδαν τι έγινε. Έχω ξαναπεί ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ταιριάζουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, αλλά τα βλέπουμε όλοι. Θυμάμαι το πέναλτι στη Γρανάδα, το γκολ του Φέλιξ με τη Γρανάδα και δεν λέει κανένας τίποτα. Θα είχαμε ήδη έξι βαθμούς παραπάνω. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα».

Ο Τζουάν Λαπόρτα πήρε τη σκυτάλη, μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία, μιλώντας επίσης με πολύ σκληρά λόγια

«Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί πλέον να νοθευτεί με αποφάσεις όπως αυτές της περασμένης Κυριακής στο Μπερναμπέου. Γιατί δεν είναι μόνο αυτή η Κυριακή. Αναλύουμε το θέμα και υπάρχουν ήδη μια σειρά από νίκες που έχει πετύχει ο αντίπαλός μας επωφελούμενος από τις αποφάσεις των διαιτητών. Τώρα, πρέπει επίσης να πω ότι το έχουμε συνηθίσει, ε; Πάντα πολεμούσαμε ενάντια στο σύστημα, ξέρουμε τι είναι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των Kαταλανών.

Όπως ήταν φυσικό, ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης (04/01, 22:00). Επέλεξε να μην πει πολλά, όμως με τον δικό του τρόπο έδωσε συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει:

«Δεν θέλω καν να πέσω σ' αυτό το επίπεδο από σεβασμό στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι επαγγελματικό επίπεδο» είπε ο Ιταλός προπονητής, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του συναδέλφου του.