Έξαλλος ο Τσάβι στην κάμερα με το VAR: «Ντροπή, κρίμα» (vid)

Έξαλλος ο Τσάβι στην κάμερα με το VAR: «Ντροπή, κρίμα» (vid)

Sportal newsroom 22:54 - 27.01.2024

Ο Τσάβι διαμαρτυρήθηκε στην κάμερα την ώρα που μετά από εξέταση VAR ο διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι που είχε δώσει αρχικά στην Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα και τη Βιγιαρεάλ να βάζουν οκτώ γκολ και τα «κίτρινα υποβρύχια» να παίρνουν ένα τεράστιο «διπλό» στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων νικώντας με 5-3.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν το σκορ ήταν 3-3, ο διαιτητής του αγώνα, Μουνουέρα Μοντέρο, καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Καταλανών για χέρι του Κομεσάνια, όμως έπειτα από εξέταση VAR πήρε πίσω την απόφαση του.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε τον εκνευρισμό του Τσάβι, με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» να πηγαίνει κατευθείαν στην κάμερα για αν φωνάξει «Ντροπή, κρίμα»

Ο Ισπανός προπονητής είχε δει ήδη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία νωρίτερα και μόλις ο ρέφερι της αναμέτρησης έκανε τη χειρονομία ακύρωσης του πέναλτι έψαξε την κάμερα για να εκφράσει το παράπονο του.

Δείτε παρακάτω την αντίδραση του Τσάβι:

Ο Τσάβι έβαλε τέλος στα σενάρια περί απόλυσής του: «Από τον Αύγουστο ακόμα φεύγω από τη Μπαρτσελόνα...»

Πριν από μερικές ημέρες, η Μπιλμπάο απέκλεισε την Μπαρτσελόνα από το Κύπελλο Ισπανίας. Ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα», με τον Τσάβι να δέχεται «πυρά» και στη συνέντευξη Τύπου να κάνει αναφορά για μία για πιθανή παραίτηση από την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

«Ο στόχος για τη σεζόν είναι να κερδίσουμε τίτλους. Εάν δεν πετύχουμε τους στόχους, θα είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτώ και θα φύγω. Εάν δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο ανταγωνιστικότητας που πρέπει να έχουμε σε έναν μεγάλο σύλλογο, είναι φυσιολογικό να πρέπει να φύγω», είχε παραδεχθεί ο προπονητής που σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η θέση του δεν κινδυνεύει παρά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο Τσάβι σήμερα, ο οποίος τόνισε πως έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος του τόνισε πως δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει από τον πάγκο της ομάδας του.

«Η διοίκηση μου λέει να ξεχάσω να φύγω. Είναι ευχαριστημένοι με το έργο, επίσης ο πρόεδρος είναι περήφανος και ήδη συζητάμε για την επόμενη σεζόν με τον Ντέκο. Φήμες για τη συνέχειά μου υπάρχουν από τον Αύγουστο, αλλά είμαι ακόμα εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα».