Σοκ στην Μπαρτσελόνα: Νοκ-άουτ έως το τέλος της σεζόν ο Μπαλντέ, αμφίβολος για το Euro 2024

Σοκ στην Μπαρτσελόνα: Νοκ-άουτ έως το τέλος της σεζόν ο Μπαλντέ, αμφίβολος για το Euro 2024

Sportal newsroom 17:49 - 27.01.2024

Ο Αλεχάντρο Μπαλντέ υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, που θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και στο Euro 2024.

Άσχημα νέα για τον Τσάβι και την Μπαρτσελόνα!

Ο Ισπανός αμυντικός, Αλεχάντρο Μπαλντέ, τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό και θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο (27/1) από τους «μπλαουγκράνα», γεγονός που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο Euro 2024.

Ο Μπαλντέ στάθηκε άτυχος την περασμένη Τετάρτη, στον προημιτελικό του Copa del Rey, που έληξε με νίκη 4-2 της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Μπαλντέ θα χειρουργηθεί από ειδικό χειρουργό στη Φινλανδία και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τσάβι έβαλε τέλος στα σενάρια περί απόλυσής του: «Από τον Αύγουστο ακόμα φεύγω από τη Μπαρτσελόνα...»

Πριν από μερικές ημέρες, η Μπιλμπάο απέκλεισε την Μπαρτσελόνα από το Κύπελλο Ισπανίας. Ενα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα», με τον Τσάβι να δέχεται «πυρά» και στη συνέντευξη Τύπου να κάνει αναφορά για μία για πιθανή παραίτηση από την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

«Ο στόχος για τη σεζόν είναι να κερδίσουμε τίτλους. Εάν δεν πετύχουμε τους στόχους, θα είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτώ και θα φύγω. Εάν δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο ανταγωνιστικότητας που πρέπει να έχουμε σε έναν μεγάλο σύλλογο, είναι φυσιολογικό να πρέπει να φύγω», είχε παραδεχθεί ο προπονητής που σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η θέση του δεν κινδυνεύει παρά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο Τσάβι σήμερα, ο οποίος τόνισε πως έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος του τόνισε πως δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει από τον πάγκο της ομάδας του.

«Η διοίκηση μου λέει να ξεχάσω να φύγω. Είναι ευχαριστημένοι με το έργο, επίσης ο πρόεδρος είναι περήφανος και ήδη συζητάμε για την επόμενη σεζόν με τον Ντέκο. Φήμες για τη συνέχειά μου υπάρχουν από τον Αύγουστο, αλλά είμαι ακόμα εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα».