Το επίμαχο tweet του Γκριεζμάν για την διαιτησία στο ντέρμπι με την Ρεάλ

Αντουάν Γκριεζμάν

Το επίμαχο tweet του Γκριεζμάν για την διαιτησία στο ντέρμπι με την Ρεάλ

Κώστας Τόπας 08:41 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:43 - 05.02.2024

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με ένα tweet ειρωνεύτηκε τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι με την Ρεάλ και συγκεκριμένα τον λόγο για τον οποίο ακυρώθηκε γκολ της Ατλέτικο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δημοσίευσε ένα αινιγματικό tweet μετά την ισοπαλία 1-1 της Ατλέτικο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος επιθετικός ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter, εκεί όπου τον ακολουθάνε περισσότεροι από 8,6 εκατομμύρια άτομα, δύο emoji που γελάνε.

Τι εννοούσε ο Γκριεζμάν με αυτά τα γέλια; Ήταν ένας τρόπος να διαμαρτυρηθεί ειρωνικά για το ακυρωμένο γκολ του Σάβιτς. Το tweet του Γάλλου αστέρα των «ροχιμπλάνκος» συγκέντρωσε περισσότερες από 8,8 εκατομμύρια προβολές. 12.000 σχόλια και 22.000 retweets σε λιγότερο από έξι ώρες.

Ο Πάμπλο Μαφέο, ένας ποδοσφαιριστής της Μαγιόρκα που βίωσε μια διαμάχη με τον Βινίσιους, μοιράστηκε επίσης ένα γέλιο αμέσως μετά το ακυρωμένο γκολ του Σάβιτς εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραπονέθηκε για τη διαιτησία του Σάντσες Μαρτίνεθ για το γκολ που ακυρώθηκε στο 48ο λεπτό λόγω οφσάιντ του Σαούλ, για το 1-1. Ωστόσο, ο διαιτητής αποφάσισε ότι η κεφαλιά του Σάβιτς δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Μετά τη συνάντηση, ο Γκριεζμάν εκμεταλλεύτηκε τα κοινωνικά δίκτυα για να ειρωνευτεί την διαιτησία.

Ο Τσόλο Σιμεόνε από την πλευρά του δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με το ακυρωμένο γκολ κόντρα στον Σάβιτς και στην αίθουσα Τύπου κατέφυγε στην ασάφεια δηλώνοντας ότι «το γκολ ακυρώθηκε, κάτι που λένε ότι είναι δίκαιο γιατί ο Σαούλ ήταν μπροστά από τον τερματοφύλακα» . Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά τους, διαμαρτυρήθηκαν για τρία πιθανά πέναλτι που δεν επιβλήθηκαν από τον Σάντσες Μαρτίνεθ: Δύο που έγιναν πάνω στον Μπέλιγχαμ και ένα στον Λούκας Βάσκεθ.