Ο λόγος που ο Εμπαπέ επέλεξε τη Ρεάλ παρά την απώλεια μιας περιουσίας

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Ο λόγος που ο Εμπαπέ επέλεξε τη Ρεάλ παρά την απώλεια μιας περιουσίας

Κώστας Τόπας 11:21 - 04.02.2024

Γιατί ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε (;) να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι οι «μερένχες» του προσφέρουν λιγότερα χρήματα από αυτά που κερδίζει τώρα ως ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αν και δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί τίποτα με τη Ρεάλ, το δημοσίευμα της «Le Parisien» αυτό το Σάββατο (03/02) ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να παίξει στους «μερένχες» την επόμενη σεζόν είναι ένα ακόμη βήμα στην υπόθεση ότι ο 25χρονος επιθετικός θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

«Το μεγαλύτερο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου θα ενταχθεί στον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο την επόμενη σεζόν. Εν τω μεταξύ, η αισιοδοξία επικρατεί στη Μαδρίτη ενώ στα παρασκήνια διαπραγματεύεται το μεγαλύτερο συμβόλαιο αποδυτηρίων για τον αρχηγό της εθνικής Γαλλίας», ανέφερε η γαλλική εφημερίδα.

Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι ο λόγος που ο Εμπαπέ αποφάσισε να αλλάξει σκηνικό είναι αυστηρά αθλητικός. Ο παίκτης έχει βαρεθεί τον χρόνο του στην Παρί και θέλει επιτέλους να εκπληρώσει ένα από τα όνειρα που είχε πάντα παρά τις πολυάριθμες προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες του Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο 25χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός θεωρεί ότι το μελλοντικό εγχείρημα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλά περισσότερα εχέγγυα για να εξασφαλίσει αυτές τις προαναφερθείσες αθλητικές επιτυχίες που τόσο επιθυμεί.

Με αυτή την απόφαση, ο Εμπαπέ εγκαταλείπει και τα πετροδόλαρα των Σαουδάραβων της Παρί, στην οποία αυτή τη στιγμή κερδίζει περισσότερα από 72 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, μπόνους για ξεχωριστούς στόχους, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει ήδη ενημερώσει ότι ο μισθός του δεν θα πλησιάζει καν αυτό το ποσό.

Στην Παρί κατάλαβαν ότι δεν μπορούν πλέον να κρατήσουν τον Εμπαπέ και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του!
LIGUE 1

09:25 - 04.02.2024

Στην Παρί κατάλαβαν ότι δεν μπορούν πλέον να κρατήσουν τον Εμπαπέ και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του!

Η Παρί Σεν Ζερμέν αρχίζει και συνειδητοποίει ότι από τη νέα σεζόν ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα είναι μαζί της, γι' αυτό και έχει ξεκινήσει την έρευνα για τον αντικαταστάτη του 25χρονου Γάλλου διεθνή επιθετικού.

Η πρώτη προσφορά που θα έβαζαν στο τραπέζι οι Μαδριλένοι θα ήταν γύρω στα 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αν και τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει τα 30 ή τα 35. Και χωρίς μπόνους μεταγραφής ή άλλες προμήθειες. Επιπλέον, η διανομή των δικαιωμάτων εικόνας θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Ο παίκτης θα κρατούσε ένα συγκεκριμένο ποσοστό και η ισπανική ομάδα τα υπόλοιπα, χωρίς να έχει ορίσει ακόμη πόσο θα ήταν.