Έρευνα της La Liga για την επίθεση του Μπέλιγχαμ στον Γκρίνγουντ

Έρευνα της La Liga για την επίθεση του Μπέλιγχαμ στον Γκρίνγουντ

Δημήτρης Χούπης 19:59 - 03.02.2024

Η La Liga μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για την επίθεση του Μπέλιγχαμ στον Γκρίνγουντ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε.

Σε καταγγελία για επίθεση σε βάρους του Γκρίνγουντ από τον Μπέλιγχαμ προχώρησε η Χετάφε μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα ο Άγγλος μέσος φαίνεται ότι αποκάλεσε τον συμπατριώτη του «βιαστή», λόγω του περιστατικού με τη σύντροφό του τον προηγούμενο χρόνο. 

Η Χετάφε λέγεται ότι ζήτησε από εκπρόσωπο της La Liga να συμπεριληφθεί η προσβολή του πρώην παίκτη της Ντόρτμουντ στην επίσημη αναφορά του αγώνα. Η ισπανική λίγκα από τη μεριά της, μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό ότι θα ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό και θα ενεργήσει με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν. 

«Η Χετάφε υπέβαλε επίσημη καταγγελία στον διευθυντή αγώνα της La Liga, ο οποίος σύμφωνα με την τυπική διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις, ζήτησε μια έκθεση εμπειρογνωμόνων για να διερευνήσει το θέμα και να ενεργήσει με βάση τα στοιχεία», έγραφε η ανακοίνωση της La Liga. 

Οταν είχε διαρρεύσει το αστρονομικό συμβόλαιο του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα και είχε σοκάρει τους πάντες
LA LIGA

08:45 - 01.02.2024

Οταν είχε διαρρεύσει το αστρονομικό συμβόλαιο του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα και είχε σοκάρει τους πάντες

Κάποτε διέρρευσε ένα από τα συμβόλαια με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς αποκαλύφθηκε στο κοινό μια ολόκληρη ανάλυση του μισθού, των μπόνους και των ρητρών του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα.

Θέση για το συμβάν πήρε και ένας πρώην διαιτητής του πρωταθλήματος, ο Ιτουράλντε Γκονζάλες, λέγοντας: «Μπορεί να τιμωρηθεί αν όντως το λέει αυτό, αλλά αν η Χετάφε θέλει να υπερασπιστεί τον παίκτη της, αυτό που μπορεί να κάνει είναι να πάει την υπόθεση στην Επιτροπή. Η Λίγκα θα κάνει ό,τι πρέπει, αλλά μπορούν να εμφανιστούν στην Επιτροπή με αυτές τις εικόνες και να τον κατηγορήσουν για όσα είπε».