«Τέζαρε» τη Ρεάλ με γκολ στο 90+4' η Ατλέτικο!
i

Photo by Diego Souto/Getty Images

«Τέζαρε» τη Ρεάλ με γκολ στο 90+4' η Ατλέτικο!

Sportal newsroom 23:57 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 05.02.2024

Η Ρεάλ ήταν αγκαλιά με τη νίκη στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, όμως ο Γιορέντε με γκολ στο φινάλε της χάλασε τα σχέδια και οι δύο ομάδες της Μαδρίτης πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Έκανε ζημιά στη Ρεάλ η Ατλέτικο με... buzzer beater! Η «Βασίλισσα» ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα, αλλά ο Γιορέντε με γκολ στο 90+4' την άφησε με την όρεξη και με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό με το... καλημέρα και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και είχαν δύο καλές στιγμές. Αρχικά στο 3ο λεπτό με τον Μπέλιγχαμ που πάτησε περιοχή και έκανε ένα σουτ, το οποίο κόντραρε στα σώματα και έπειτα από ένα λεπτό με τον Μπραχίμ, που ανάγκασε τον Όμπλακ σε μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Στην τρίτη της ευκαιρία η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 20' ο Μπραχίμ «τρύπωσε» εξαιρετικά μέσα στην αντίπαλη περιοχή και μετά από γύρισμα του Βάθκεθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες με Βίτσελ (23'), Σάβιτς (24') και Σαούλ (36'), αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και βρήκε γκολ από τα... αποδυτήρια, όταν ο Σάβιτς σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ωστόσο, το γκολ του έμεπιρου αμυντικού ακυρώθηκε έπειτα από εξέταση της φάσης στο VAR, καθώς υπήρχε οφσάιντ.

Από 'κει και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη «Βασίλισσα» να προσπαθεί να κρατήσει το προβάδισμα της και τους «ροχιμπλάνκος» να παίρνουν μεγαλύτερα ρίσκα όσο κυλούσε ο χρόνος, όμως δεν είχαν τον τρόπο να απειλήσουν. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς έχει τελειώσει και η Ρεάλ θα πάρει το «τρίποντο», οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στο 90+4', όταν ο Γιορέντε με μία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η 23Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA 

Η 24Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA