Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινηθεί για τον Ράσφορντ, αν φύγει ο Εμπαπέ

Μάρκους Ράσφορντ

i

© Gareth Copley/Getty Images

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινηθεί για τον Ράσφορντ, αν φύγει ο Εμπαπέ

Πάνος Κορομηλάς 20:02 - 07.02.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έτοιμη την εναλλακτική επιλογή, σε περίπτωση που ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαιρί.

Το μεταγραφικό σήριαλ με τον Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται. Ο Γάλλος επιθετικός μοιάζει κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη οι παριζιάνοι έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στην αγορά, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του. 

Τα γαλλικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του Εμπαπέ με τους «μερέγχες», αναφέροντας πως ο Γάλλος σταρ έχει πάρει την οριστική απόφαση:

«Το μεγαλύτερο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου θα ενταχθεί στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη σεζόν. Για την Παρί Σεν Ζερμέν και αρκετούς σημαντικούς παίκτες της Γαλλίας δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο αμφιβολίας: Ο Μπαπέ αποφάσισε να αφήσει τη Ligue 1 στο τέλος της σεζόν και να πάει εκεί που πάντα ήθελε να πάει. Η μάχη έχει χαθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της Le Parisien.

Πρώτος στόχος για την Παρί Σεν Ζερμέν για την αντικατάστασή του,  φαίνεται πως είναι ο Μάρκους Ράσφορντ. Μπορεί ο Άγγλος επιθετικός να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το 2028, όμως η αποχώρηση του δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη. Η σχέση του με τον Έρικ Τεν Χαχ δεν είναι η καλύτερη, ενώ τα τελευταία πειθαρχικά παραπτώματα τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση

Τη φετινή σεζόν μετρά 28 συμμετοχές με πέντε γκολ και έξι ασίστ και δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η οριστική αποχώρηση του Εμπαπέ, αναμένεται να κρίνει πολλά για την εξέλιξη της υπόθεσης. Το μόνο βέβαιο είναι πως αν η Παρί Σεν Ζερμέν αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του , έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τις απαιτήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ