Όχι του Ντε Χέα στη Νότιγχαμ Φόρεστ - Πάει για το μπαμ με Έρικσεν η Γαλατασαράι
i

© Intime

Όχι του Ντε Χέα στη Νότιγχαμ Φόρεστ - Πάει για το μπαμ με Έρικσεν η Γαλατασαράι

Γιάννης Λιβανός 16:31 - 06.02.2024

Xωρίς ομάδα θα εξακολουθήσει να είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, αφού απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Την ίδια ώρα η Γαλατασαράι προσπαθεί να πείσει τον Έρικσεν να «ετοιμάσει βαλίτσες» για Τουρκία.

Ανενεργός έχει παραμείνει από το περασμένο καλοκαίρι ο Νταβίντ Ντε Χέα. Τον περασμένο Ιούνιο έληξε το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι προτίμησαν να μην προβούν σε ανανέωση του Ισπανού πορτιέρο, αγοράζοντας τον Ονανά από την Ίντερ, Κάπως έτσι ο Ντε Χέα είπε αντίο στο «Ολντ Τράφορντ» έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας.

Ο Ντε Χέα έχει αρκετές προτάσεις από συλλόγους, με το όνομα του το τελευταίο διάστημα να έχει συνδεθεί με τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Σαμπάμπ. Εντούτοις ο 33 χρονος πορτιέρο δεν έχει αποφασίσει να δώσει θετική απάντηση σε καμία από τις προσφορές που έχει δεχθεί αφού καμία από αυτές δεν τον καλύπτει ούτε αγωνιστικά, αλλά ούτε και οικονομικά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το αγγλικό μέσο «Athletic», η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν η τελευταία ομάδα που «χτύπησε την πόρτα» του Ισπανού γκολκίπερ, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έδωσαν τα χέρια και αυτό διότι η προσφορά της Νότιγχαμ δεν ικανοποίησε τα οικονομικά θέλω του Ντε Χέα.

Υπό αυτές τις συνθήκες και με επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια, η Νότιγχαμ Φόρεστ προχώρησε στην απόκτηση του Ματ Σέλς από την Στρασμπούρ.

Η Γαλατασαράι προσφέρει 10 εκατομμύρια τον χρόνο στον Έρικσεν

Την ίδια ώρα στη γειτονική Τουρκία κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τη Γαλατασαράι να ενδιαφέρεται έντονα για τον Κρίστιαν Έρικσεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Fotomac» η «Γαλατά», υπό πλήρη μυστικότητα, είναι σε επαφές με τον Δανό παίκτη την τελευταία εβδομάδα. Μάλιστα η τουρκική ομάδα φέρεται να έχει προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας στον 32χρονο ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι του 2025.

 Η Γαλατασαράι προκειμένου να πείσει τον Έρικσεν να πάει στην Τουρκία του προσφέρει ένα άκρως παχυλό συμβόλαιο. Ο λόγος για 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον Δανό, δίνοντας του και πριμ υπογραφής, που πλησιάζει τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ!

Ο ίδιος ο Έρικσεν φέτος έχει χάσει τη θέση του στη βασική εντεκάδα της Γιουνάιτεντ και φαίνεται πως θα έβλεπε με «θετικό μάτι» μία μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία λήγει την ερχόμενη Παρασκευή (09/02), οπότε μένει να φανεί αν θα σημειωθούν περαιτέρω εξελίξεις γύρω από τον Δανό.