Βρήκε νέα ομάδα ο Ουί Τζο Χουάνγκ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Βρήκε νέα ομάδα ο Ουί Τζο Χουάνγκ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:55 - 05.02.2024

Σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ έφτασε η Νότιγχαμ Φόρεστ, προκειμένου να παραχωρήσει με μορφή δανεισμού τον Ουί Τζο Χουάνγκ.

Νέα ομάδα στην καριέρα του θα προσθέσει ο Ουί Τζο Χουάνγκ, ο οποίος φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία. Νότιγχαμ Φόρεστ και Αλάνιασπορ φαίνεται πως έφτασαν σε συμφωνία, προκειμένου ο επιθετικός να βρεθεί στο σύλλογο της Super Lig

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος με ανάρτησή του γνωστοποίησε πως ο Νοτιοκορεάτης θα βρεθεί στην Αλάνιασπορ, με μορφή δανεισμού. «Η Αλανιασπόρ έφτασε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για την περίπτωση του Ουί Τζο Χουάνγκ. Εκείνη αφορά δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του παίκτη. Ο ίδιος αποδέχθηκε την προσφορά και αποχωρεί από τον σύλλογο», ανέφερε συγκεκριμένα ο γνωστός ρεπόρτερ. 

Στις 26 Αυγούστου του 2022 η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τον Χουάνγκ. Αμέσως δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό όμως το πέρασμά του δεν ήταν θετικό. αφού στην ομάδα του Πειραιά, ο Ουί Τζο κατέγραψε 12 συμμετοχές, έχοντας μοιράσει μία ασίστ.

Εκείνος τελικά επέστρεψε στο σύλλογο της Αγγλίας και δόθηκε δανεικός στη Σεούλ για πέντε μήνες μέχρι το καλοκαίρι. Ο Χουάνγκ προσπάθησε να βρει τη θέση του στη Νότιγχαμ πριν από τη σεζόν 2023-24, αλλά σημείωσε μόνο ένα γκολ σε έξι αγώνες προετοιμασίας. Πριν το κλαμπ της Premier League ο Νοτιοκορεάτης άνηκε την τριετία 2019-2022 στην Μπορντό της Ligue 1 και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδες τις δύο σεζόν 2020/21 και 2021/22.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο ο Νοτιοκορεάτης βρέθηκε στο επίκεντρο, ως πρωταγωνιστής σε ρόζ σκάνδαλο. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού κατέθεσε στην αστυνομία της Σεούλ στις 18 Νοεμβρίου για ερωτικό βίντεο που τράβηξε χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του.