Αλλάζει (;) ξανά ομάδα ο Χάμες Ροντρίγκες: «Τον βαρέθηκαν στη Σάο Πάολο»

Ο Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

Αλλάζει (;) ξανά ομάδα ο Χάμες Ροντρίγκες: «Τον βαρέθηκαν στη Σάο Πάολο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:37 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 05.02.2024

Από μία ακόμα ομάδα είναι πιθανό να αποχωρήσει ο Χάμες Ροντρίγκες, με τους ανθρώπους της Σάο Πάολο να έχουν βαρεθεί τα καμώματά του.

Στο απροχώρητο έχει φτάσει για τη Σάο Πάολο η κατάσταση με τον Χάμες Ροντρίγκες και ο σύλλογος της Βραζιλίας ετοιμάζεται να λάβει δραστικά μέτρα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, μάλιστα, ΜΜΕ της χώρας, ο Κολομβιανός ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν από το κλαμπ, το οποίο βαρέθηκε τα καμώματά του. 

Το τελευταίο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον 32χρονο ήταν το αποκορύφωμα για την ομάδα, που αποφάσισε πως δεν θέλει να τον έχει πια στο ρόστερ της. Τι έκανε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού; Η ομάδα του ταξίδεψε στο Μπέλο Ριζόντε, ωστόσο εκείνος αποφάσισε να μην ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του.

Παρόλα αυτά, αναφορικά με την περίπτωση του επιθετικού, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κάρλος Μπελμόντε, αποφάσισε να κατευνάσει τα πνεύματα, σχολιάζοντας το εν λόγο περιστατικό. Όμως ο ίδιος τόνισε πως κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω από την ομάδα, όποιος και να είναι αυτός.

«Ο Χάμες δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Προπονείται κανονικά. Δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί, ίσως λόγω της έντασης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας. Είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου αλλά ίσως έχει συνηθίσει διαφορετικά. Κι επειδή δεν παίζει, δεν είναι ευχαριστημένος. Προφανώς θα θέλαμε να είναι εδώ, αλλά ζήτησε να μην έρθει και το σεβαστήκαμε. 

Το είχα πει κι όταν είχε έρθει ο Ντάνι Άλβες, κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από τη Σάο Πάουλο. Το συμφέρον της ομάδας είναι πάνω από όλους. Χαίρομαι για τους παίκτες που ήρθαν και δεν μπορώ να σκέφτομαι όσους δεν ήρθαν. Αυτοί που ήταν εδώ κέρδισαν. Ο Χάμες είναι καλό παιδί, θα μιλήσουμε και αν δεν μας βγαίνει, κάποια στιγμή θα φύγει», ανέφερε συγκεκριμένα το στέλεχος. 

Αυτό το πρωτάθλημα ποιος θα το πάρει; Το πρόγραμμα του Big-5 μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:39 - 05.02.2024

Αυτό το πρωτάθλημα ποιος θα το πάρει; Το πρόγραμμα του Big-5 μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός κι Άρης καλούνται μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να δώσουν σπουδαίες μάχες. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Big-5 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Θυμίζουμε πως ο Χάμες Ροντρίγκες δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο ούτε και από τον Ολυμπιακό. Αποκορύφωμα της συμπεριφοράς του ήταν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα playoffs της περασμένης σεζόν, όταν ο ίδιος αποχώρησε έξαλλος στο ημίχρονο από το γήπεδο.