Ξανασμίγει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Βαράν - Πάει στην Αλ Νασρ το καλοκαίρι
i

© PrtScr

Ξανασμίγει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Βαράν - Πάει στην Αλ Νασρ το καλοκαίρι

Γιάννης Λιβανός 13:46 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 06.02.2024

Ελεύθερος μένει το καλοκαίρι ο Ραφαέλ Βαράν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φαίνεται να ετοιμάζει από τώρα τις βαλίτσες του για.. Σαουδική Αραβία.

Όπως όλα δείχνουν ο Ραφαέλ Βαράν θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Έπειτα από την κοινή τους παρουσία στη Ρεάλ Μαδρίτης για επτά χρόνια, αλλά και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ενάμιση έτος, οι δύο παίκτες αναμένεται να ξανασμίξουν, αυτή τη φορά στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα στην Αλ Νασρ, ως συμπαίκτες.  

Όπως υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα της «Daily Star» η Μάντσεστερ επρόκειτο να αφήσει ελεύθερο τον Βαράν το ερχόμενο καλοκαίρι έπειτα από εισήγηση του Τεν Χαχ, αφού ο Γάλλος στόπερ δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ολλανδού τεχνικού, με τον παίκτη να είναι έντονα ενοχλημένος από τον προπονητή του και θέλει ν' αλλάξει ομάδα.

Ο Τεν Χαχ λοιπόν θέλει να προχωρήσει σε αλλαγή αγωνιστικής ταυτότητας των «κόκκινων διαβόλων», αλλάζοντας πρώτα απ' όλα τον σχηματισμό στην άμυνα της αγγλικής ομάδας. Στη νέα διάταξη που θέλει να εφαρμόσει ο Ολλανδός κόουτς, ο Βαράν δείχνει να μην «χωράει» και έτσι παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το «Ολντ Τράφορντ» έπειτα από το 2021.

Σύμφωνα λοιπόν με την αγγλική εφημερίδα, ο Ραφαέλ Βαράν έχει συμφωνήσει από τώρα με την Αλ Νάσρ για το προσεχές καλοκαίρι, η οποία μάλιστα φέρεται να του προσέφερε 100 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαράν την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις με τους «κόκκινους διαβόλους», εντούτοις φέτος δεν υπολογίζεται από τον Τεν Χαχ, ο οποίος πλέον πρέπει να καλύψει το κενό του τραυματία, Λισάντρο Μαρτίνες, που θα λείψει για δύο μήνες. Μένει να φανεί αν ο Βαράν χρησιμοποιηθεί ως έσχατη λύση και καθαρά λόγω ανάγκης από τη Μάντσεστερ στο επόμενο διάστημα. 

Ο Ραφαέλ Βαράν μετακινήθηκε στο «νησί» το καλοκαίρι του 2021, όταν και αποφάσισε να αφήσει μετά από μία γεμάτη δεκαετία τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έκτοτε έχει καταγράψει 84 εμφανίσεις, έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα δύο φορές και έχει δώσει και μία ασίστ.