Γαλλικά ΜΜΕ για Εμπαπέ: «Η μάχη έχει χαθεί - Το αστέρι της χώρας μας θα ενταχθεί στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου»

Εμπαπέ

i

© Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Γαλλικά ΜΜΕ για Εμπαπέ: «Η μάχη έχει χαθεί - Το αστέρι της χώρας μας θα ενταχθεί στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:59 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 07.02.2024

Η μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, η στάση της Παρί Σεν Ζερμέν και οι αναφορές των Γάλλων.

Το πιθανό... happy end στην υπόθεση Ρεάλ Μαδρίτης - Εμπαπέ, η στάση της Παρί Σεν Ζερμέν και τα οικονομικά δεδομένα βρίσκονται στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας της Γαλλίας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα η έγκυρη γαλλική Parisien αποκάλυψε πως ο 25χρονος σούπερ σταρ πρέπει να θεωρείται παίκτης της «Βασίλισσας», καθώς η απόφαση έχει παρθεί και είναι οριστική.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο στη Γαλλία επιμένουν με συνεχή δημοσιεύματα πως το deal θα ολοκληρωθεί αισίως.

Αναλυτικά οι αναφορές των Γάλλων: 

Το ρεπορτάζ του RMC: «Η λογική σε αυτή την ιστορία δείχνει ότι θα τελειώσει αυτή τη σεζόν και δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του. Ο ίδιος έλεγε από την αρχή ότι δεν θα ανανεώσει. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης αυτό που θέλει ή όχι».

Δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien: «Το μεγαλύτερο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου θα ενταχθεί στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη σεζόν. Για την Παρί Σεν Ζερμέν και αρκετούς σημαντικούς παίκτες της Γαλλίας δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο αμφιβολίας: Ο Μπαπέ αποφάσισε να αφήσει τη Ligue 1 στο τέλος της σεζόν και να πάει εκεί που πάντα ήθελε να πάει. Η μάχη έχει χαθεί».

«Η πραγματικότητα είναι ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πρόβλημα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της. Ο Λουίς Κάμπος το έχει αναφέρει επανειλημμένα στους συνομιλητές του (ατζέντηδες, διευθυντές...) ότι λόγω του Financial Fair Play, τα οικονομικά δεδομένα είναι δεδομένα. Αν ο Μπαπέ έχει αποφασίσει να φύγει, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα και θα πρέπει ο σύλλογος να κάνει ένα μεγάλο... χτύπημα στη μεταγραφική αγορά για να ηρεμήσει έτσι τους οπαδούς του. Δεν πρέπει ο σύλλογος να δείξει με τίποτα ότι έχει χάσει την φιλοδοξία του μετά από μια τέτοια αποχώρηση», αναφέρει χαρακτηριστικά η L' Equipe.