Αγώνας του NFL θα φιλοξενηθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το 2025

Σαντιάγκο Μπερναμπέου

i

©prtscrn/twitter,@realmadrid

Αγώνας του NFL θα φιλοξενηθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το 2025

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:38 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 09.02.2024

Το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, «Σαντιάγο Μπερναμπέου», θα φιλοξενήσει ένα παιχνίδι του NFL τον Νοέμβριο του 2025.

Είναι πλέον επίσημο. Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα φιλοξενήσει έναν αγώνα του πρωταθλήματος NFL το 2025.

Μετά το Λονδίνο, την Πόλη του Μεξικού, το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη και το Σάο Πάολο (το 2024), το αμερικανικό ποδόσφαιρο φτάνει στη Μαδρίτη στην πολιτική επέκτασής του και εδραιώνει την πρωτεύουσα ως το νέο κέντρο του παγκόσμιου αθλητισμού και ψυχαγωγίας.

«Το πρώτο παιχνίδι NFL της regular season στην Ισπανία θα διεξαχθεί στο εμβληματικό Σαντιάγο Μπερναμπέου, γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης» αναφέρει το NFL σε σχετική ανακοίνωση. 

Το πρόγραμμα του NFL του 2025 δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά αυτό που είναι γνωστό σύμφωνα με την «Marca» είναι ότι οι Miami Dolphins ή οι Chicago Bears θα είναι η γηπεδούχος ομάδα στην αναμέτρηση της Μαδρίτης. 

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, υποψήφιο για να φιλοξενήσει παιχνίδι του NFL ήταν και το «Metropolitano» της Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως τελικά επιλέχθηκε το γήπεδο της Ρεάλ. 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }