Ερναντές για την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον»

Τεό Ερναντέζ

i

©print screen

Ερναντές για την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον»

Πάνος Κορομηλάς 17:47 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 10.02.2024

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Τεό Ερναντές, μιλώντας στην ισπανική «AS».

Το 2019, ο Τεό Ερναντές άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετακόμισε στη Serie A, για λογαριασμό της Μίλαν. Έκτοτε, η εξέλιξη του είναι ραγδαία, αποτελεί βασικό μέλος των «ροσονέρι» και η χρηματιστηριακή του αξία έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Ο Γάλλος μπακ μπορεί να μη κατάφερε να καθιερωθεί στους «μερέγχες» ,όμως στο Μιλάνο έχει βρει τον εαυτό του και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «AS», ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων και για τα σενάρια που τον βάζουν στο στόχαστρο της «βασίλισσας», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του μελλοντικά

«Για τη Ρεάλ Μαδρίτης έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης για την ισχυρή δέσμευση που έκαναν για μένα εκείνη τη στιγμή. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να κοιτάει μπροστά και εστιάζω όλες μου τις σκέψεις στο παρόν και στο πιο άμεσο μέλλον, αλλά ως ευγνώμων άτομο που είμαι, έχω αυτό το σπουδαίο κλαμπ στην καρδιά μου» δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει:

Θυμωμένος που δεν τα κατάφερα με τους Los Blancos; Ίσως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν οι ιδανικές συνθήκες για να δείξω τις δυνατότητες και τον ενθουσιασμό που είχα, αλλά επαναλαμβάνω την ευγνωμοσύνη μου. Δεν ξέρουμε ποτέ τι θα μας φέρει η ζωή, αλλά ζω το παρόν. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια να αντιμετωπίσω αυτή τη σεζόν με τη Μίλαν και πραγματικά σκέφτομαι μόνο τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο».

Ακόμη, ρωτήθηκε και για την παρουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην ομάδα, τονίζοντας πως η ηγετική του νοοτροπία βοηθά τους παίκτες, ώστε να μη χαλαρώνουν ποτέ:

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι γεννημένος ηγέτης. Ακόμα και τις στιγμές που δεν μπορούσε να μας βοηθήσει από το γήπεδο, η παρουσία του στα αποδυτήρια δεν έκανε κανέναν να χαλαρώσει ούτε στιγμή. Σε επηρεάζει με τον νικηφόρο χαρακτήρα του. Τώρα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά είναι ακόμα κοντά στην ομάδα, συνεχίζει να κάνει τον κόσμο να καταλάβει τι είναι η Μίλαν και τις μεγάλες απαιτήσεις του να φοράς αυτή τη φανέλα. Πρέπει να είσαι φιλόδοξος και να βάζεις συνεχώς προκλήσεις και στόχους».