Πήγε ο Μανωλάς και... απολύθηκε από τη Σαλερνιτάνα ο Ιντζάγκι

Φίλιππο Ιντζάγκι

i

© PrtScr

Πήγε ο Μανωλάς και... απολύθηκε από τη Σαλερνιτάνα ο Ιντζάγκι

Στέλιος Βαρδάκης 15:30 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 10.02.2024

Παρελθόν αποτελεί από τη Σαλερνιτάνα ο Φίλιππο Ιντζάγκι μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Σαλερνιτάνα ο Φίλιππο Ιντζάγκι. Η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Ιταλό προπονητή μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. 

Η εντός έδρας ήττα από την Έμπολι (3-2) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση της Σαλερνιτάνα, που αποφάσισε να πορευτεί χωρίς τον Ιντζάγκι. Ο «θρύλος» της Μίλαν, στην οποία έχει διατελέσει τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, ανέλαβε την ομάδα από το Σάλερνο στις 10 Οκτωβρίου.

Σε αυτό το διάστημα, πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της σε 18 ματς έχοντας ως απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Η Σαλερνιτάνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Serie A έχοντας μαζέψει μόλις 13 βαθμούς και είναι στο -6 από την 17η θέση και τη σωτηρία. Πολύ δύσκολα φαίνεται ότι θα αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς πλέον χρειάζεται ένα πολύ καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων, που να συνδυαστεί με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα για τους αντιπάλους της.