Η Σαλερνιτάνα ανακοίνωσε τον Μανωλά
i

© US Salernitana 1919

Η Σαλερνιτάνα ανακοίνωσε τον Μανωλά

Γιάννης Λιβανός 14:45 - 09.02.2024

Η Σαλερνιτάνα έκανε επίσημη την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Ο έμπειρος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θα φοράει το 44 στην πλάτη.

Στην Ιταλία και τη Σαλερνιτάνα συνεχίζει την καριέρα του ο Μανωλάς! Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Έλληνα στόπερ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 44.

Κάπως έτσι ο 33χρονος παίκτης επιστρέφει στη Serie A έπειτα από το 2021, όταν και είχε αφήσει τη Νάπολι για λογαριασμό «των ερυθρολεύκων». Στην Ιταλία ο Μανωλάς «έχτισε» πάρα πολύ καλό όνομα, αφού αγωνίστηκε για μία γεμάτη επταετία (2014-2021) με τις φανέλες των Ρόμα και Νάπολι.

Με τους «παρτενοπέι» μάλιστα ο Μανωλάς κατέκτησε ένα κύπελλο Ιταλίας (2020) ενώ συνολικά στη γειτονική χώρα έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 216 παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (08/02) στην προπόνηση της Σαλερνιτάνα, όπου γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από τους χιλιάδες οπαδούς της «γκρανάτα» που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Stadio Arechi»!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (09/02) λοιπόν και αφότου ο παίκτης πέρασε τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και διευθετήθηκαν τα τελευταία διαδικαστικά θέματα, η Σαλερνιτάνα έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Μανωλά.

Στο Σάλερνο ο Μανωλάς θα συναντήσει άλλον έναν Έλληνα, τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, που μετακινήθηκε εκεί πριν λίγες μέρες από τον ΟΦΗ. Τέλος ο Μανωλάς θα έχει την ευκαιρία να παίξει δίπλα στον Ζερόμ Μπόατενγκ.