Ο Ολυμπιακός θέλει να προσέξει τα παιδιά του

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Ο Ολυμπιακός θέλει να προσέξει τα παιδιά του

Διονύσης Βερβελές 14:22 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 09.02.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να βάζουν στην εξίσωση τα παιδιά της ακαδημίας…

Δεν είναι τυχαίο όλο αυτό που έγινε με τους Νέους του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη. Οι μικροί κατάφεραν να προκριθούν επί της Ίντερ Κ19 στη διαδικασία των πέναλτι, βγάζοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο εγωισμό και αποφασιστικότητα για να πετύχουν το στόχο τους ακόμη και όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο και φυσικά τα κατάφεραν.

Οι «ερυθρόλευκοι» όλα αυτά τα χρόνια δίνουν πάντα μεγάλη βαρύτητα στην ακαδημία τους. Λίγο όμως ο κορονοϊός, λίγο όμως και κάποιες επιλογές οι οποίες δε βγήκαν είχαν πάει λίγο πίσω το πρότζεκτ της ακαδημίας, αλλά την τελευταία τριετία οι Πειραιώτες δείχνουν πως έχουν βρει και πάλι το δρόμο τους. Κατακτούν τίτλους στα πρωταθλήματα υποδομής και πλέον έχουν φτάσει σε ένα σημείο να έχουν στους Νέους και τη δεύτερη ομάδα τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε κάνουν να λες «αυτός δε γίνει να μην παίξει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού».

Και αυτό ακριβώς θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, να προσέξει τα δικά του παιδιά και να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο, που είναι η πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων». Βασικά είναι το όνειρο όλων αυτών των παιδιών που βρίσκονται στην ακαδημία. Από την Κ10 μέχρι και τον Ολυμπιακό Β', όλοι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι θέλουν και μπορούν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα στο μέλλον.

Δεν είναι τυχαίο επίσης πως ο Ολυμπιακός τους τελευταίους μήνες έχει δείξει πως έχει αποφασίσει να μιλάει «ανοιχτά» για τα παιδιά του. Για τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο σύλλογο από μικρά παιδιά και δείχνουν να έχουν τεράστιες δυνατότητες. Αυτό γίνεται γιατί ακριβώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να αρχίσουν να βάζουν και τα παιδιά της ακαδημίας στην εξίσωση της πρώτης ομάδας, να δοκιμάσουν και αυτό το μοντέλο το οποίο είναι κάτι το οποίο το ζητά και ο κόσμος, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού...