Επίσημη η αποχώρηση του Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©Intime

Επίσημη η αποχώρηση του Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 17:48 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 08.02.2024

Ο Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά από μόλις δύο μήνες παρουσίας του στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», μετά από μόλις δύο μήνες παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας. Ο Πορτογάλος προπονητής ήρθε στους «ερυθρόλευκους» αρχές Δεκέμβρη, αντικαθιστώντας τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και σε αυτό το διάστημα μέτρησε έντεκα αγώνες, πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Στον πάγκο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο (10/2) θα βρίσκεται ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και τη Δευτέρα η πειραϊκή ΠΑΕ αναμένεται να έχει τον νέο προπονητή. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. 

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον 62χρονο, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα. 

Η βραδιά που ο Μεντιλίμπαρ σήκωσε το Europa League απέναντι στον μετρ των τίτλων, Ζοσέ Μουρίνιο (vid)
EUROPA LEAGUE

15:23 - 08.02.2024

Η βραδιά που ο Μεντιλίμπαρ σήκωσε το Europa League απέναντι στον μετρ των τίτλων, Ζοσέ Μουρίνιο (vid)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού πριν μερικούς μήνες είχε καταφέρει να «υποτάξει» τη Ρόμα του σπεσιαλίστα Ζοσέ Μουρίνιο και να κατακτήσει το Europa League με τη Σεβίλλη.

Ο Ισπανός προπονητής έχει αρκετά «πλούσιο» βιογραφικό, έχοντας προπονήσει μόνο ισπανικές ομάδες. Στον σύλλογο που έκατσε τα περισσότερα χρόνια είναι η Εϊμπάρ, στην οποία μέτρησε 248 αγώνες, ενώ πάνω από εκατό έχει με την Οσασούνα και τη Βαγιαδολίδ.

Μεγαλύτερη επιτυχία του Μεντιλίμπαρ προφανώς είναι το Europa League που κατέκτησε με τη Σεβίλλη τον περασμένο χρόνο, νικώντας στη διαδικασία των πέναλτι τη Ρόμα με 5-2 (1-1κ.δ.).