Ολυμπιακός: Ο Καμπράλ ήρθε για να παίξει

Καμπράλ

i

©Olympiacos Fc

Ολυμπιακός: Ο Καμπράλ ήρθε για να παίξει

Διονύσης Βερβελές 23:14 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 07.02.2024

Το μήνυμά του στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» και η συνέχεια…

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τρίτη ο Ζοβάνε Καμπράλ, έτσι ώστε να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα. Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του παίκτη στο Κόπα Άφρικα όπου έλειπε με την Εθνική ομάδα της χώρας του, το Πράσινο Ακρωτήρι και πλέον είναι στη διάθεση των «ερυθρόλευκων».

Ο ποδοσφαιριστής αμέσως με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα έπιασε… δουλειά. Έκανε όπως είδαμε και με τις δημοσιεύσεις των «ερυθρόλευκων» στα social media την απαραίτητη φωτογράφιση και παρουσίαση της μεταγραφής του και πλέον είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αυτό το οποίο είπε ο ίδιος με το που έφτασε στην Ελλάδα είναι πως νιώθει έτοιμος να μπει και να παίξει! Έχει έρθει στη χώρα μας ο 25χρονος εξτρέμ αποφασισμένος για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δείξει την αξία του. Έχει δίψα για να παίξει και αυτό το τόνισε στους ανθρώπους της ομάδας και τις ημέρες των συζητήσεων για τη μεταγραφή του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πρώτη προπόνηση

Ο Καμπράλ από τη στιγμή που τελείωσε τα διαδικαστικά με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, από σήμερα πρόκειται να μπει για τα καλά στη δουλειά! Αναμένεται να δώσει το «παρών» στο Ρέντη και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον περιμένει έτσι ώστε να δει την κατάστασή του, μετά και από τους αγώνες που έδωσε στο Κόπα Άφρικα, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το επερχόμενο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, για το πρωτάθλημα.

Τα τρία ενδεχόμενα για την απόφαση του CAS
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:52 - 06.02.2024

Τα τρία ενδεχόμενα για την απόφαση του CAS

Ποιοι βρέθηκαν στην Ελβετία για την εκδίκαση του CAS από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΕΠΟ, ποιοι μάρτυρες εξετάστηκαν και ποια είναι τα τρία πιθανά σενάρια για την ετυμηγορία του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου. Το Sportal έχει τις απαντήσεις.

Από άποψη φυσικής κατάστασης ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος, αλλά θα πρέπει να δουν στην ομάδα και τα εργομετρικά του και να τον δουν μέσα στο γήπεδο, έτσι ώστε να παρθεί και η οριστική απόφαση για την άμεση ένταξή του στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.