Καμπράλ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα»

Καμπράλ

i

©Olympiacos FC

Καμπράλ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα»

Δημήτρης Χούπης 21:34 - 06.02.2024

Ο Γιοβάν Καμπράλ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους «ερυθρόλευκους» για την ευκαιρία που του δίνουν, ενώ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για την ομάδα.

Ο Γιοβάν Καμπράλ μίλησε για πρώτη φορά στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού ως παίκτης της ομάδας, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους». Ο 25χρονος αποκτήθηκε από την ελληνική ομάδα με τη μορφή δανεισμού, που περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν. Στις πρώτες του δηλώσεις λοιπόν ο Καμπράλ ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του δίνει, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι γι' αυτόν το γεγονός ότι στους «ερυθρόλευκους» υπάρχουν αρκετοί Πορτογάλοι. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξω τι ποδόσφαιρο μπορώ να παίξω. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. 

Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, γιατί παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Εδώ άλλωστε αγωνίζονται αρκετοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές και πέρασαν από εδώ σπουδαίοι διεθνείς. Όταν μου έκαναν την πρόταση χάρηκα πολύ. 

Και βρίσκομαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής. Μου αρέσει να σκοράρω, να δίνω ασίστ και βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και ελπίζω στο τέλος της σεζόν να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. 

Εκδικάστηκε η υπόθεση του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο CAS - Πριν τα playoffs η απόφαση!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:15 - 06.02.2024

Εκδικάστηκε η υπόθεση του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο CAS - Πριν τα playoffs η απόφαση!

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, που διακόπηκε μετά τον τραυματισμού του Χουάνκαρ από κροτίδα, ολοκηρώθηκε και στο CAS. Πριν τα playoffs η απόφαση του Διεθνές Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό πολλοί παίκτες που παίζαμε ως αντίπαλοι στην Πορτογαλία και κάποιοι που γνώρισα στην ακαδημία της Σπόρτινγκ. Χάρηκα πολύ που θα ερχόμουν σε έναν σύλλογο όπου ανήκουν Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζω.

Αυτό με βοηθάει να προσαρμοστώ καλύτερα και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά».