Στην τελική ευθεία για τον Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ/©Intime

Στην τελική ευθεία για τον Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 08:56 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 09.02.2024

Τελευταίες λεπτομέρειες και αναμονή για την άφιξη του Ισπανού κόουτς…

Θέμα χρόνου είναι η συμφωνία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τον Βάσκο προπονητή για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο 62χρονος τεχνικός, έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και πλέον, διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν και με το τιμ του. Οι Ισπανοί επιμένουν πως έρχεται το Σάββατο στη χώρα μας, την ημέρα που ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. Στον πάγκο σε αυτή την αναμέτρηση, θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Κι αυτό που επισημαίνεται από τους Πειραιώτες, είναι πως την Δευτέρα η ομάδα θα έχει νέο προπονητή.

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος, να προπονεί την ομάδα ο Μεντιλίμπαρ, ώστε να την προετοιμάσει και για την αναμέτρηση με την Φερεντσβάρος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εκεί όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Στον Ολυμπιακό, είναι ικανοποιημένοι από τις πρώτες τους επαφές με τον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης, με την οποία κατέκτησε το Europa League πέρσι. Δεν έκανε δεύτερες σκέψεις για το ντεμπούτο του, αντιθέτως, δεν φοβάται να πάρει το ρίσκο, ξέρει, όμως, ότι μια καλή εικόνα και πρόκριση επί των Ούγγρων με το «καλημέρα», θα έφερναν τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Προφανώς και αγωνία θα υπάρχει για τις αποφάσεις του, σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ. Και ο Μεντιλίμπαρ εκεί έχει σοβαρά ζητήματα να λύσει, όπως για παράδειγμα, το να… αφυπνίσει τον Ντανιέλ Ποντένσε που δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Καρβαλιάλ

Η βραδιά που ο Μεντιλίμπαρ σήκωσε το Europa League απέναντι στον μετρ των τίτλων, Ζοσέ Μουρίνιο (vid)
EUROPA LEAGUE

15:23 - 08.02.2024

Η βραδιά που ο Μεντιλίμπαρ σήκωσε το Europa League απέναντι στον μετρ των τίτλων, Ζοσέ Μουρίνιο (vid)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού πριν μερικούς μήνες είχε καταφέρει να «υποτάξει» τη Ρόμα του σπεσιαλίστα Ζοσέ Μουρίνιο και να κατακτήσει το Europa League με τη Σεβίλλη.

Σήμερα έτσι, αναμένονται οι νέες λεπτομέρειες για τον Μεντιλίμπαρ, το πότε θα έρθει, όπως και πότε θα αναλάβει προπονώντας τους «ερυθρόλευκους». Το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να δει και το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη. Έχει εικόνα πάντως της ομάδας, έχει δει στιγμές της…