«Έρχεται Ελλάδα και υπογράφει για τέσσερις μήνες στον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ»

Μεντιλίμπαρ

i

©Photo by Rene Nijhuis/BSR Agency\Getty Images

«Έρχεται Ελλάδα και υπογράφει για τέσσερις μήνες στον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ»

Δημήτρης Χούπης 21:17 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 08.02.2024

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έρχεται στην Ελλάδα και θα υπογράψει για τέσσερις μήνες στον Ολυμπιακό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως όλα δείχνουν θα αλλάξουν για τρίτη φορά προπονητή σε έναν χρόνο, αφού μετά τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τον Κάρλος Καρβαλιάλ, επόμενος τεχνικός θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Στο παιχνίδι ωστόσο με τον ΟΦΗ, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα βρίσκεται στον πάγκο της πειραϊκής ΠΑΕ. Ένα νέο δημοσίευμα από την Ισπανία λοιπόν έφερε νέες λεπτομέρειες για τη συμφωνία των δύο ομάδων.  Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το relevo, ο Ισπανός προπονητής θα έρθει στην Ελλάδα το Σάββατο (10/2) προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα. 

Το ντεμπούτο του μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα το κάνει στο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος την ερχόμενη Πέμπτη (15/2) για τα playoffs του Conference League. Η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει θα είναι για τους επόμενους τέσσερις μήνες, δηλαδή μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Ο Μεντιλίμπαρ έχει «πλούσιο» βιογραφικό, έχοντας προπονήσει μόνο σε ισπανικές ομάδες. Η Εϊμπάρ είναι η ομάδα με τους περισσότερους αγώνες στο βιογραφικό του (248), ενώ πάνω από εκατό έχει και με την Οσασούνα και τη Βαγιαδολίδ

Η μεγαλύτερη επιτυχία του 62χρονου είναι το Europa League με τη Σεβίλλη τον περασμένο χρόνο, νικώντας στη διαδικασία των πέναλτι τη Ρόμα με 5-2 (1-1κ.δ.).