Ποιος είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που θα κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΟΦΗ

Ποιος είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που θα κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΟΦΗ

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:16 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 08.02.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Αντικαταστάτης του για το ματς με τον ΟΦΗ θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Το παρελθόν του Έλληνα τεχνικού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το ενδιαφέρον από την Αγγλία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα λύσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» εντός της ημέρας, ενώ συνεχίζονται οι επαφές για τον αντικαταστάτη του. 

Η απόφαση αυτή ήρθε μετά και την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, που έχει φέρει τον Ολυμπιακό στο -9 από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στην αναμέτρηση του Σαββάτου (10/2, 17:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον ΟΦΗ αναμένεται να εκτελέσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος της Κ19.

Το όνομα του Έλληνα τεχνικού τις τελευταίες ώρες είναι στο προσκήνιο, μετά την θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού Κ19 επί της Ίντερ στους «16» του UEFA Youth League.

Μάλιστα ο Συλαϊδόπουλος είχε εξαιρετική πορεία στον Παναθηναϊκό για έξι χρόνια, ενώ μετά την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι από την τεχνική ηγεσία στο φινάλε της σεζόν 2020-21, πριν έρθει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τεχνικός μετά από εκείνο το 1-4 της Λεωφόρου από τον Ολυμπιακό δεν αποχώρησε την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, με τον αμέσως επόμενο σταθμό του να είναι το Λιμάνι. Επίσης ήταν στον πάγκο των πράσινων και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (2-2) που έγινε στο διάστημα μεταξύ της απομάκρυνσης του Ντανιέλ Πογιάτος, ενώ επίσης και στην ισοπαλία κόντρα στον Άρη με 2-2. 

Το ενδιαφέρον από την Αγγλία 

Ο Συλαϊδόπουλος με την προπονητική του πορεία έχει κεντρίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων από την Αγγλία. Ο λόγος για τις Μπράιτον και Μπρέντφορντ, οι οποίες αμφότερες ήθελαν να τον εντάξουν στα σταφ των ακαδημιών τους. 

Μάλιστα, το ενδιαφέρον της Μπράιτον δεν ήθελε και πολύ να χαλάσει το deal του Έλληνα τεχνικού με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε και έτσι παρέμεινε στην Ελλάδα.