Η... προφητική επίσκεψη του Μεντιλίμπαρ στο Καραϊσκάκη

Γκουαρδιόλα - Μεντιλίμπαρ

i

Γκουαρδιόλα - Μεντιλίμπαρ/©Intime

Η... προφητική επίσκεψη του Μεντιλίμπαρ στο Καραϊσκάκη

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:57 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 08.02.2024

Τον περασμένο Αύγουστο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Καραϊσκάκη...

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό έρχεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Για να αποτελέσει τον νέο προπονητή των ερυθρολεύκων και να αντικαταστήσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Ισπανός είναι ο κάτοχος του Europa League, καθώς πέρσι κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας της Ρόμα στον τελικό της Βουδαπέστης..

Ο Μεντιλίμπαρ έρχεται σε μια χώρα και σε ένα γήπεδο που δεν είναι η πρώτη φορά που τα επισκέπτεται. Πριν από μερικούς μήνες ο Βάσκος προπονητής είχε έρθει και πάλι στη χώρα μας και είχε βρεθεί στο Καραϊσκάκη.

Στις 16 Αυγούστου η Σεβίλλη ως κάτοχος του Europa League της σεζόν 2022-23, αντιμετώπιζε την κάτοχο του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι, στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. 

Ένας τελικός που είχε φιλοξενηθεί από τον Πειραιά και είχε διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Με τη Σίτι να κατακτά το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Η βραδιά που ο Μεντιλίμπαρ σήκωσε το Europa League απέναντι στον μετρ των τίτλων, Ζοσέ Μουρίνιο (vid)
EUROPA LEAGUE

15:23 - 08.02.2024

Η βραδιά που ο Μεντιλίμπαρ σήκωσε το Europa League απέναντι στον μετρ των τίτλων, Ζοσέ Μουρίνιο (vid)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού πριν μερικούς μήνες είχε καταφέρει να «υποτάξει» τη Ρόμα του σπεσιαλίστα Ζοσέ Μουρίνιο και να κατακτήσει το Europa League με τη Σεβίλλη.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα: