Οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ - Έρχεται στην Ελλάδα ο Βάσκος

Μεντιλίμπαρ

i

Μεντιλίμπαρ/©Photo by Soccrates Images/Getty Images

Οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ - Έρχεται στην Ελλάδα ο Βάσκος

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:01 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 08.02.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον εκλεκτό που θα διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο λόγος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Όπως σας είχαμε γράψει και νωρίτερα ο Βάσκος ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι» και τελικά είναι εκείνος που επιλέχθηκε για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον 62χρονο τεχνικό, ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει αρκετά πλούσιο βιογραφικό και είναι αρκετά έμπειρος. Πέρυσι κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη, ενώ στο παρελθόν κάθισε στους πάγκους των Αλαβές, Εϊμπάρ, Λεβάντε, Οσασούνα, Βαγιαδοκίδ και Μπιλμπάο μεταξύ άλλων.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και στο σαββατιάτικο ματς των Πειραιωτών με τον ΟΦΗ (10/2, 17:30) θα καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο εκτός απροόπτου ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ως υπηρεσιακός τεχνικός.