Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία!

Συλαϊδόπουλος

i

© Intime

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:26 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 09.02.2024

Το επίτευγμα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, το οποίο δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος προπονητής στην Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να βρίσκεται προ των πυλών για να αναλάβει. 

Η απόφαση αυτή ήρθε μετά και την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, που έχει φέρει τον Ολυμπιακό στο -9 από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο προπονητής της Κ19 του συλλόγου, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, αναμένεται να αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού.

Το όνομα του Έλληνα κόουτς βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο, μετά την θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Ίντερ στους «16» του UEFA Youth League.

Να θυμίσουμε πως ο Συλαϊδόπουλος είχε εξαιρετική πορεία στον Παναθηναϊκό για έξι χρόνια, ενώ μετά την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι από την τεχνική ηγεσία ανέλαβε την πρώτη ομάδα στο φινάλε της σεζόν 2020-21, πριν έρθει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μάλιστα, ο ίδιος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία, καθώς το Σάββατο θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία, που θα έχει καθίσει ως υπηρεσιακός στον πάγκο και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως και στις δύο περιπτώσεις στο πρώτο του ματς έχει αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Το ενδιαφέρον από την Αγγλία

Ο Συλαϊδόπουλος με την προπονητική του πορεία έχει κεντρίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων από την Αγγλία. Ο λόγος για τις Μπράιτον και Μπρέντφορντ, οι οποίες αμφότερες ήθελαν να τον εντάξουν στα σταφ των ακαδημιών τους.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον της Μπράιτον δεν ήθελε και πολύ να χαλάσει το deal του Έλληνα τεχνικού με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε και έτσι παρέμεινε στην Ελλάδα.