Ολυμπιακοί πιτσιρικάδες για φίλημα, απέκλεισαν την Ίντερ με 10 παίκτες!

Ολυμπιακός Κ19 - Ίντερ Κ19

i

© Intime

Ολυμπιακοί πιτσιρικάδες για φίλημα, απέκλεισαν την Ίντερ με 10 παίκτες!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:13 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 07.02.2024

Η Κ19 του Ολυμπιακού πανηγύρισε μία... θρυλική πρόκριση στους «16» του Youth League, αφήνοντας εκτός την αντίστοιχη ομάδα της Ίντερ, μέσω της διαδικασία των πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός Κ19 έκανε το θαύμα του στο Youth League, εκεί όπου μέσω της διαδικασίας των πέναλτι επικράτησε με 6-5 (0-0 κ.δ.) της Ίντερ Κ19. Με αυτόν τον τρόπο πήρε το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. 

Από νωρίς οι ομάδες φρόντισαν να καλύψουν τα μετόπισθεν. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 17ο λεπτό, όταν ο Κιέτο έκανε ένα σουτ στο 17’, το οποίο όμως κατέληξε άουτ. Ακολούθησε η πίεση των Ιταλών, οι οποίοι και έφτασαν κοντά στο γκολ, που δεν διήρκησε για πολύ.

 Με τη σειρά τους οι «ερυθρόλευκοι» πήραν στη συνέχεια μέτρα στο γήπεδο, ψάχνοντας το προβάδισμα. Αυτό θα μπορούσε να είχε έρθει μετά το 32', όμως ο διαιτητής δεν είδε παράβαση στο μαρκάρισμα του Ραϊμόντι πάνω στον Κωστούλα

«Βάλτε μέσα τους μικρούς»: Αποθέωση στο Twitter για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού και «δικαστήριο» για τους επαγγελματίες!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:56 - 07.02.2024

«Βάλτε μέσα τους μικρούς»: Αποθέωση στο Twitter για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού και «δικαστήριο» για τους επαγγελματίες!

Η απίθανη εμφάνιση των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού κόντρα στην Ίντερ έβαλε φωτιά στο Twitter, με τους χρήστες να... βγάζουν στη σέντρα τους επαγγελματίες.

Πέναλτι ζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι» και στο 50ο λεπτό, με τον Κουτσογούλα να πέφτει στην περιοχή. Στο 70ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Πνευμονίδης αρχικά νικήθηκε από τον Ραϊμόντι σε τετ-α-τετ και στη συνέχεια ο Παπακανέλλος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

Ο τελευταίος, μάλιστα, έκανε φάουλ δύο λεπτά αργότερα και ο ρέφερι του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να μείνουν με 10. Αυτό δεν τους εμπόδισε να γίνουν απειλητικοί, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση λίγο πριν το φινάλε, με τον Κωστούλα να βλέπει το διαγώνιο σουτ του να περνάει άουτ. Αυτή εν τέλη ήρθε στη διαδικασία των πέναλτι. 

Η διαδικασία των πέναλτι:

1-0 Μουζακίτης

1-1 Στάνκοβιτς

2-1 Μπάκουλας

2-2 Ντι Μάτζιο

3-2 Χ. Κωστούλας

3-3 Οβούσου

4-3 Λιατσικούρας

4-4 Στάντε

5-4 Τανούλης

5-5 Σαρ

6-5 Κ. Κωστούλας

6-5 αστόχησε ο Κότσι

Οι ενδεκάδες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας (88' Τανούλης), Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (84' Ντάμα), Πνευμονίδης (79' Λιατσικούρας), Παπακανέλλος, Θ. Κωστούλας

ΙΝΤΕΡ (Κίβου): Ραϊμόντι, Αϊντού, Στάντε, Στάμπιλε (62' Αλεξίου), Κότσι, Ντι Μάτζιο, Στάνκοβιτς, Μπέρενμπρουχ (86' Ντε Πιέρι), Καμάτε (70' Μοσκόνι), Σαρ, Κιέτο (62' Οβόσου)