Το «αύριο» του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης - Κάνουν... παρέλαση οι ατζέντηδες
i

©intime

Το «αύριο» του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης - Κάνουν... παρέλαση οι ατζέντηδες

Διονύσης Βερβελές 09:27 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 07.02.2024

Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν σήμερα (15:00) την Ίντερ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αναμένεται… χορός ατζέντηδων!

Μέσα στο όλο κλίμα των ημερών που επικρατεί στον Ολυμπιακό, με τις πολλές μεταγραφές του Ιανουαρίου, την αλλαγή του αθλητικού διευθυντή, αλλά και το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, υπάρχει και ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον! Αυτό των Νέων με το αντίστοιχο τμήμα της Ίντερ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι μικροί του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν σήμερα τους Ιταλούς, για τα play offs του Youth League. Ένα ματς το οποίο έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους «ερυθρόλευκους» και όχι μόνο. Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα ταλέντα που έχει η ομάδα του Πειραιά στη διάθεσή της.

Τόσο για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό Β', όσο όμως και για τα παιδιά που είναι στους Νέους και διεκδικούν για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα της Super League Κ19. Υπάρχει η συζήτηση γύρω από παιδιά όπως είναι οι Κωστούλας, Μουζακίτης, Κουτσίδης, Παπακανέλλος και όχι μόνο, αν θα πρέπει να μπουν από τώρα στην πρώτη ομάδα και να αποκτήσουν εμπειρίες για το μέλλον.

Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος αυτά τα παιδιά και όχι μόνο τα βλέπει με θετικό μάτι, γιατί έχουν δείξει πράγματα μέσα στο γήπεδο και επίσης έχουν διαφημιστεί αρκετά, αφού αποτελούν το «αύριο» όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά γενικότερα και ένας μέρος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο «χορός» των μάνατζερ

Παράλληλα το ματς αυτό αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον γιατί όπως συμβαίνει πάντα, σε κάτι τέτοιες αναμετρήσεις είναι που τα βλέμματα όλων βρίσκονται στραμμένα σε αυτά τα παιδιά. Δεν είναι κρυφό πως και στο Καραϊσκάκη θα βρεθούν αρκετοί μάνατζερ, αλλά και σκάουτς μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, για να δουν περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αφού αυτούς της Ίντερ λίγο-πολύ τους γνωρίζουν ήδη.

Να θυμίσουμε πως είναι και ο πρώτος αγώνας που θα έχει ο Ολυμπιακός κόσμο μετά από αρκετό καιρό, αφού το τελευταίο παιχνίδι που ήταν ανοιχτές οι πόρτες του Καραϊσκάκη, ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.