Βαρύ το κλίμα ξανά, γι’ αυτό το αλλάζει…

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Βαρύ το κλίμα ξανά, γι’ αυτό το αλλάζει…

Διονύσης Βερβελές 11:15 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 06.02.2024

Μετά από την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο τα πράγματα είναι ζόρικα για τα καλά…

Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να πάρει κάτι από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ηττήθηκε με 2-0 και έτσι έμεινε ακόμη περισσότερο πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Βέβαια τώρα πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά για τον τίτλο και πάει να γίνει δύσκολο ακόμη και για την έξοδο στην Ευρώπη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά από τη νέα ήττα των «ερυθρόλευκων» το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού έχουν έρθει αρκετές άσχημες ήττες για τους Πειραιώτες φέτος. Έχει συμβεί ξανά είτε μετά από ήττες στα ντέρμπι, όπως αυτή με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, ή μετά από άσχημα αποτελέσματα στην Ευρώπη όπως ήταν αυτό με τη Φράιμπουργκ.

Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που το κλίμα στην ομάδα έχει γίνει βαρύ μετά από κακό αποτέλεσμα και με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει γνωρίσει ήττες όπως αυτές με τη Λαμία, τον Παναθηναϊκό τώρα, αλλά και τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Κυπέλλου. Και όλο αυτό, βαραίνει για τα καλά το κλίμα.

🔴Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Κοβάτσεβιτς, Καρβαλιάλ, Γιοβάνοβιτς, Μπαχάρ και το CAS

Μετά από αρνητικά αποτελέσματα ο Κάρλος Καρβαλιάλ προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του μιλώντας τους στο Ρέντη, όμως, φαίνεται πως αυτό δεν αρκεί και θα πρέπει να αλλάξει και ο ίδιος τη στάση του και να βρει κάποιον άλλον τρόπο για να μπορέσει να ανεβάσει την ομάδα και να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετική στη συνέχεια. Αν το… προλάβει βέβαια, γιατί όλα πλέον είναι ανοιχτά στο θέμα του προπονητή.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και το πιο σημαντικό είναι πως επειδή έχει αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά του ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και όταν υπάρχουν συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και όχι καλές εμφανίσεις, τα πάντα είναι σε μία λεπτή γραμμή. Γι’ αυτό άλλωστε, φαίνεται πως η διοίκηση είναι αποφασισμένη να το αλλάξει. Και η κίνηση με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ήταν η πρώτη…