Ο λόγος που ο Καρεμπέ «ξύπνησε» μνήμες Μπακχάρ

Μπάρακ Μπακχάρ

i

Μπάρακ Μπακχάρ/©Intime

Ο λόγος που ο Καρεμπέ «ξύπνησε» μνήμες Μπακχάρ

Διονύσης Βερβελές 08:51 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 06.02.2024

Ένα όνομα από το… πρόσφατο παρελθόν που ήρθε στην επιφάνεια για ευνόητους λόγους…

Πέρα από την ανάληψη των καθηκόντων του αθλητικού διευθυντή από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αναβαθμίσει και το ρόλο του Κριστιάν Καρεμπέ. Θα είναι πλέον πιο ενεργός στις αποφάσεις για την ομάδα, αναφορικά με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές που θα επιλέγονται.

Έτσι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ενεργοποίηση του Γάλλου πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και επί σειρά παράγοντα του συλλόγου, ένα όνομα που ήρθε στο προσκήνιο, είναι αυτό του προπονητή Μπάρακ Μπακχάρ.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είναι πλέον χωρίς ομάδα, καθώς πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ είναι γνωστός από το πετυχημένο πέρασμά του από τη Μακάμπι Χάιφα.

Η δήλωση του Καρεμπέ

Ο λόγος που έγινε αυτός ο ντόρος με τον Μπακχάρ ήταν πως ο Κριστιάν Καρεμπέ λίγο καιρό μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Χάιφα και το τέλος του Πέδρο Μαρτίνς, είχε κάνει μία δήλωση με νόημα για τον Ισραηλινό κόουτς. Σεπτέμβρη του 2022, είχε τονίσει πως ήταν μία από τις περιπτώσεις που είχε τσεκάρει ο Ολυμπιακός στο παρελθόν και μίλησε με καλά λόγια. Συγκεκριμένα είχε πει: «Είχαμε ενδιαφερθεί για αυτόν. 

🔴Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Κοβάτσεβιτς, Καρβαλιάλ, Γιοβάνοβιτς, Μπαχάρ και το CAS

Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος».

Τώρα πλέον ο Ισραηλινός είναι ελεύθερος και μετά από τις τελευταίες εξελίξεις που σημειώθηκαν στον Ολυμπιακό δεν ήθελε και πολύ για να... φουντώσει το θέμα.

Πάντως, για την ώρα τουλάχιστον, δεν έχει γίνει κάτι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μπακχάρ. Άλλωστε μέχρι νεωτέρας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προπονητή και από τη στιγμή που δεν έχει παρθεί καμία απόφαση δε θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να υπάρχει πάνω από την ομάδα το σύννεφο αλλαγής κόουτς.