Δανεικός στην Κουϊάμπα ο Ραμόν

Ραμόν

i

@ Intime

Δανεικός στην Κουϊάμπα ο Ραμόν

Στέλιος Βαρδάκης • 21:37 - 05.02.2024

Δανεικό στην Κουϊάμπα στέλνει τον Ραμόν ο Ολυμπιακός έως και τον Δεκέμβριο του 2024. Στην Εσπανιόλ είχε περάσει το πρώτο μισό της σεζόν ο ποδοσφαιριστής.

Στην Κουϊάμπα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραμόν. Η βραζιλιάνικη ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος του 2024 (όπου και τελειώνει η σεζόν στην Βραζιλία). 

Ο 23χρονος αριστερός μπακ είχε πάει ως δανεικός το περασμένο καλοκαίρι στην Εσπανιόλ αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θεώρησαν καλύτερο να δώσουν δανεικό τον παίκτη σε άλλη ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

Με την Ισπανική ομάδα ο Ραμόν κατέγραψε συνολικά 13 συμμετοχές έχοντας 2 ασίστ. Ωστόσο, μόλις μία φορά κατάφερε να αγωνιστεί σε ολόκληρο αγώνα.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }