Ενσωματώνεται και ο Καμπράλ στον Ολυμπιακό

Ο Ζοβάνε Καμπράλ

i

Photo by Gualter Fatia/Getty Images

Ενσωματώνεται και ο Καμπράλ στον Ολυμπιακό

Στέλιος Βαρδάκης • 17:33 - 05.02.2024

Στην Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Καμπράλ, αφού το Πράσινο Ακρωτήρι αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής από τη Νότιο Αφρική.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοβάνε Καμπράλ την περασμένη Πέμπτη (31/1) την τελευταία μέρα των μεταγραφών ωστόσο, οι υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα καθιστούσαν αδύνατη την άμεση ενσωμάτωσή του στο ρόστερ.

Το Πράσινο Ακρωτήρι αποκλείστηκε από τη Νότιο Αφρική στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής σε ένα ματς που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 87 λεπτά στο ματς όπου τον αντικατέστησε ο Μπεντσιμόλ.

Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός ολοκλήρωσε την διοργάνωση καταγράφοντας τέσσερις συμμετοχές και μόλις μία ασίστ. Ο αποκλεισμός του Πράσινου Ακρωτηρίου σημαίνει αυτόματα ότι ο ποδοσφαιριστής τίθεται άμεσα στην διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ και αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο διεθνής εξτρέμ θα είναι διαθέσιμος στο επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ (10/2) όπου επίκειται να κάνει το ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καμπράλ αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σαλερνιτάνα, από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο πρώτο μισό της σεζόν πραγματοποιώντας 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 2 γκολ. 

Στον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί επίσης ως δανεικός με τη διαφορά όμως ότι η ελληνική ομάδα έχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία με την Σπόρτινγκ, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ που μπορεί να την ενεργοποιήσει το καλοκαίρι.