Βέζο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Βέζο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:11 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 02.02.2024

Ο Ρούμπεν Βέζο μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, ενώ δεν έλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα προς το κόσμο της ομάδας.

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού ανήκει εδώ και μερικές ημέρες ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Ρούμπεν Βέζο. 

O Βέζο αποτελεί απόκτημα της Λεβάντε από το καλοκαίρι του 2019, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Βαλένθια. Είχε περάσει ένα διάστημα δανεισμού από τις «νυχτερίδες», στο οποίο έπεισε με τις εμφανίσεις του τη Λεβάντε πως αξίζει να δαπανήσει 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. 

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Ο 29χρονος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός όσο και ως δεξιός στόπερ, ενώ επιπλέον έχει τη δυνατότητα να βρεθεί και στο δεξί άκρο της άμυνας εφόσον χρειαστεί. Ένα επιπλέον θετικό στοιχείο είναι πως ο ίδιος έχει πορτογαλικό διαβατήριο, πράγμα που θα βοηθήσει στο ζήτημα των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μίλησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ δεν έλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα προς το κόσμο της ομάδας. 

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο, τον καλύτερο της Ελλάδας, ο οποίος διαθέτει τόσους πολλούς φιλάθλους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ». 

Για την αντίδρασή του όταν έμαθε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μιλήσαμε με δύο φίλους μου που έχουν παίξει εδώ, τον Ερνάνι και τον Μπρούμα. Μου είπαν πως είναι μεγάλος σύλλογος, μια μεγάλη πόλη, με σπουδαίους οπαδούς. Είμαι ειλικρινά πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ». 

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με πολύ μεγάλη ιστορία. Όπως είπα και πριν είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ». Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως είμαι ένας ποδοσφαιριστής που κερδίζει πολλές μονομαχίες. Επίσης μπορώ να συνεισφέρω στο να κερδίζουμε την μπάλα και να την προωθώ στους συμπαίκτες μου». 

Για τους πολλούς συμπατριώτες που θα βρει τον Ολυμπιακό: «Εδώ υπάρχουν αρκετοί Πορτογάλοι. Κάποιους τους γνωρίζω ήδη, όπως τον Ζέλσον, τον Ποντένσε και τον Αντρέ. Γνωρίζω και τον Ιμπόρα, με τον οποίο παίζαμε μαζί πέρυσι. Έτσι θα είναι νομίζω πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστώ»

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Θα ήθελα ο κόσμος να συνεχίσει να είναι στο πλευρό μας. Ανυπομονούμε να τους δούμε στο γήπεδο για να μας εμψυχώσουν και να είμαστε μαζί».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }