Χωρίς περιγραφή το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

i

© Intime

Χωρίς περιγραφή το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:32 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 02.02.2024

Δίχως περιγραφή θα αναμετρηθούν οι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με τους εργαζόμενους της Cosmote TV να πραγματοποιούν απεργία, όπως εξήγγειλε η ΠΟΕΣΥ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην έδρα του τον Ολυμπιακό, με το ντέρμπι των «αιωνίων» να είναι εκείνο που ξεχωρίζει στην 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στο ντέρμπι της Κυριακής δεν θα βρίσκονται φίλαθλοι, με τα μέτρα της κυβέρνησης για πάταξη της βίας να βρίσκονται ακόμα σε ισχύ. 

Οι φίλαθλοι δεν θα είναι οι μοναδικοί απόντες από το γήπεδο της Λεωφόρο, αφού σε αυτό δεν θα βρεθούν επίσης οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV. Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού παρόχου των αναμετρήσεων του πρωταθλήματος εξήγγειλαν απεργία, την οποία γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ, η οποία θα αρχίσει τα ξημερώματα της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί μετά από 24 ώρες. 

Κάπως έτσι, τόσο το ντέρμπι των «αιωνίων» όσο και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της Κυριακής (5/2) δεν θα έχουν περιγραφή, παρ΄όλα αυτά θα μεταδοθούν κανονικά από το συνδρομητικό κανάλι. Τα υπόλοιπα παιχνίδια, που επίσης δεν θα έχουν περιγραφή, είναι το ΟΦΗ - Κηφισιά, και ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης. Οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία και Ατρόμητος - ΠΑΟΚ θα έχουν κανονικά σπικάζ, αφού μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) σε έκτακτη συνεδρίαση την 1η/2ου/2024 αποφάσισε την προκήρυξη 24ώρης απεργιακής κινητοποίησης από τις 6:00 πμ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 έως τις 6:00 π.μ. την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 για όλους τους δημοσιογράφους, που απασχολούνται στην COSMOTE TV με αιτήματα:

-  τον επανακαθορισμό των όρων των συμβάσεων εργασίας,

- την καταβολή αμοιβής για νυχτερινή απασχόληση και εργασία την Κυριακή, και τέλος

-  την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων καθώς και αποζημίωσης για εργασία σε ημέρες εβδομαδιαίας ανάπαυσης και εργασία εκτός έδρας.

Αντιπροσωπεία της Super League στον εισαγγελέα για τα χειραγωγημένα ματς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:56 - 02.02.2024

Αντιπροσωπεία της Super League στον εισαγγελέα για τα χειραγωγημένα ματς

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο, την αναπληρωματικό πρόεδρο της Super League και εκπροσώπους των ΠΑΕ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ και το νομικό σύμβουλο της διοργανώτριας αρχής, επισκέφθηκε σήμερα τον αρμόδιο εισαγγελέα, σε σχέση με το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργία, αφού μόνο μέσα από συλλογικούς και οργανωμένους αγώνες μπορεί να δοθεί λύση σε χρονίζοντα προβλήματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο».